Άδικη καταδίκη του Δημήτρη Μελισσανίδη

Μετά από μια δίκη που αναβλήθηκε πάρα πολλές φορές, το Πλημμελειοδικείο Πειραιά καταδίκασε σήμερα τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ιωάννη Καρρά σε πέντε έτη φυλάκισης, για το αδίκημα της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο σχετικά με λαθρεμπόριο πετρελαίου. Φυσικά, η είδηση απουσιάζει από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και δεν θα την πει ο Νίκος Χατζηνικολάου γιατί οι φόροι που δεν πλήρωνε ο Μελισσανίδης είναι μεν ένα τεράστιο ποσό αλλά οπωσδήποτε δεν αποτελούν σκάνδαλο όπως τα 28 ευρώ που έπαιρνε ως επίδομα η Λίνα Αλεξίου.

Νομίζω πως είναι απαράδεκτη η καταδίκη του κ. Μελισσανίδη. Δεν είναι δυνατόν να καταδικάζεται φίλος του ακέραιου πρωθυπουργού μας, Αντώνη Σαμαρά. Ευτυχώς που του έδωσε τον ΟΠΑΠ. Να του δώσει και το Ελληνικό. Να του τα δώσει όλα. Τα αξίζει.

Επίσης, πολύ γρήγορα εκδικάστηκε η υπόθεση Μελισσανίδη. Μόνο 22 χρόνια έχουν περάσει από το 1992. Πολύ ύποπτη η βιασύνη της Δικαιοσύνης. Τι κρύβεται από πίσω;

Δεν πιστεύω ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος να αφαιρέσει από τον Δημήτρη Μελισσανίδη -εξαιτίας της καταδίκης- τον τίτλο του Άρχοντα του Οικονομικού Πατριαρχείου, με τον οποίο τον τίμησε πριν από 3 μήνες. Ο κ. Βαρθολομαίος πρέπει να αντιδράσει στην άδικη καταδίκη του κ. Μελισσανίδη. Πρέπει να τον κάνει και Μητροπολίτη. Άλλωστε, οι αρθόδοξοι παπάδες πάντα συγχωρούν τους πάρα πολύ πλούσιους. Αυτό μου αρέσει σε αυτούς.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.