Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, θα ήταν 107 ετών

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή, δήλωσε σήμερα πως, αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, θα είχε πλακώσει στις μπάτσες τον Νικήτα Κακλαμάνη –επειδή δεν ψήφισε το πρώτο άρθρο του πολυνομοσχεδίου-, ενώ είπε ακόμα πως ο Πάνος Καμμένος είναι ανεπάγγελτος και ζει από 25 ετών με τη βουλευτική του αποζημίωση.

Δεν ξέρω αν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα πλάκωνε στις μπάτσες τον Νικήτα Κακλαμάνη αν ζούσε, αλλά είμαι βέβαιος πως, αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Αντώνης Σαμαράς όχι μόνο δεν θα ήταν πρωθυπουργός αλλά δεν θα είχε επιστρέψει καν στη Νέα Δημοκρατία.

Επειδή δεν έχουμε πάθει όλοι αμνησία, όπως η Φωτεινή Πιπιλή, θυμόμαστε πως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είχε αποπέμψει τον Αντώνη Σαμαρά –τότε υπουργό Εξωτερικών- από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το Σκοπιανό και είχε δηλώσει πως δεν θέλει να τον ξαναδεί μπροστά του.

Φυσικά, ο Αντώνης Σαμαράς επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Επίσης, όταν η Φωτεινή Πιπιλή λέει πως ο Πάνος Καμμένος ζει από την βουλευτική του αποζημίωση από 25 ετών (σ.σ. ο Πάνος Καμμένος εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής το 1993 σε ηλικία 28 ετών), ξεχνάει πως ο Αντώνης Σαμαράς εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής σε ηλικία 26 ετών.

Αν και πιο πριν είχε, βέβαια, μια πιτσαρία που έσκιζε.

(Για το ότι η Φωτεινή Πιπιλή θεωρεί απόλυτα δεδομένο πως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα είχε αποδεχτεί τα Μνημόνια και θα είχε γίνει γιουσουφάκι της Μέρκελ, ας της ζητήσουν εξηγήσεις αυτοί που την ψηφίζουν.)

(Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, ας μας απαλλάξουν τουλάχιστον από πρόσωπα όπως η Φωτεινή Πιπιλή. Είναι και ζήτημα αισθητικής. Ευχαριστούμε.)

(Με την ευκαιρία, κάποιος πρέπει να πει στους υπεύθυνους επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ πως στους δεξιούς κάνουμε κριτική από τα δεξιά. Πόσα χρόνια θα σας πάρει για να το καταλάβετε;)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.