Δημήτρης Κουφοντίνας – Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη

Στα βιβλιοπωλεία βρίσκεται το πολυαναμενόμενο βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα “Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη” (Εκδόσεις Λιβάνη). Η έκδοση του βιβλίου του Δημήτρη Κουφοντίνα αναμένεται να δώσει μια ανάσα στην αγορά του βιβλίου που αργοπεθαίνει, ενώ θα φέρει επιτέλους ένα βιβλίο στα χέρια χιλιάδων Ελλήνων.

Είναι αξιοσημείωτο πως η Ελλάδα, μια χώρα με μακροχρόνια παράδοση σε σπουδαίους συγγραφείς, περιμένει σήμερα από τον Δημήτρη Κουφοντίνα να κάνει τους Έλληνες να αγαπήσουν τα βιβλία.

Βέβαια, θα πρέπει να επισημανθεί πως ο Δημήτρης Κουφοντίνας είναι μάλλον ο μόνος πνευματικός άνθρωπος της χώρας που δεν εξαγοράστηκε από τους Έλληνες ολιγάρχες και πολιτικούς, ενώ θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε πως δεν ήταν ποτέ στο payroll, δεν διορίστηκε ποτέ στο Δημόσιο και δεν κυνήγησε ποτέ την θέση -και τον μισθό- του βουλευτή.

Δεν υπάρχουν και πολλοί πνευματικοί άνθρωποι στην Ελλάδα με την ακεραιότητα του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.