Κατεπείγον (Αλέξη, για σένα)

Πιτσιρίκο καλημέρα,

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα με την διαδικασία του κατεπειγόντως και δεν μπορούσα να σκεφτώ άλλο τρόπο από το να χρησιμοποιήσω το μπλογκ σου:

Αλέξη,

Έτσι και αφήσεις να περάσει το πολυνομοσχέδιο και να παρουνε όλοι άφεση αμαρτιών για ό,τι έχει συμβεί -και η οποιαδήποτε αίσθηση δικαιοσύνης χαθεί-, τότε μην περιμένεις ψήφο.

Όχι μόνο αυτό, θα κάνω ότι μπορώ να μη σε ψηφίσει κανείς από όλους τους φίλους που ξέρω, για τιμωρία.

Έτσι κι αλλιώς, μετά δεν θα έχει νόημα, βγείτε δεν βγείτε.

Δεν ξέρω τι θα κανείς, πέσε κάτω στο πάτωμα να χτυπιέσαι, παίξτε μπουνιές μέσα στη Βουλή αλλά, αν περάσει εμάς, ξέχασε μας. Αυτά.

Καλή τύχη απόψε.

Kid Button (παιδί κουμπί)

(Αγαπητέ φίλε, το μήνυμά σας μεταφέρθηκε. Αλλά γιατί απευθύνεσθε στον Αλέξη Τσίπρα; Υπάρχει και μια κοινωνία. Μια κοινωνία, η οποία, την ώρα που θα ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο, δεν θα είναι ούτε έξω από τη Βουλή, ούτε στους δρόμους· θα είναι στο σπίτι της και θα βλέπει το σόου του ΑΝΤ1. Δηλαδή, να πάει ο Τσίπρας να παίξει μπουνιές για τους ραγιάδες και τα χάπατα; Για ποιο λόγο; Εσείς θα πηγαίνατε; Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.