Οι Λεκάνες

Αγαπητέ Πιτσιρίκο, “Το έχει παραχέσει ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, με τα συνέδρια, με το να μπουκάρει στις συνελεύσεις των γιατρών και των φαρμακοποιών. Το έχει παραχέσει! Μου φαίνεται ότι το τραβάει η ….ψυχή του για να μην πω τίποτε άλλο” (ο κώλος του εννοούσε).

Τάδε έφη επί λέξει το σοφό ρακούν της Δημοσιογραφίας Νίκος Χατζηνικολάου, σχολιάζοντας στο δελτίο ειδήσεων του STAR την επεισοδιακή ομιλία του Μπουμπούκου στο Imperial College του Λονδίνου όπου ευρισκόμενος έξω και μακριά από τις προστατευτικές φτερούγες των ψιττακών της ΤV, έφαγε το “χέσιμο” της ζωής του από τους Έλληνες φοιτητές.

Συμφωνώ απόλυτα με τον έγκριτο Δημοσιογράφο. Μόνο που δεν μας μίλησε για τις τηλεοπτικές λεκάνες που του παρέχονται αφειδώς και με τέτοια ευκολία, προκειμένου ο Τηλε-Υπουργός μας να κάνει τόσο συχνά την ανάγκη του.

Ούτε για τους πρόθυμους σφουγγοκωλάριους συναδέλφους του” δημοσιογράφους”.

Εντάξει, τον καταλαβαίνω. Έκανε ο άνθρωπος μια εκπομπή στον “Ενικό” για το ρόλο των ΜΜΕ στην κρίση, αλλά δεν θα το “παραχέσει” κιόλας.

Φιλικά

Αναστασία

(Αγαπητή Αναστασία, όντως, καλά είπε ο Χατζηνικολάου για τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Χατζηνικολάου έχει αυτό το πολύ δασκαλίστικο ύφος -ευτυχώς που δεν τον είχαμε δάσκαλο γιατί θα μας έβαζε όλο τιμωρίες- και τους μαλώνει όλους. Κάθε φορά που τον βλέπω, νομίζω πως θα μας πει να βγάλουμε όλοι μια λευκή κόλλα χαρτί για να γράψουμε διαγώνισμα ή θα μας ζητήσει να του δείξουμε τα χέρια μας για να δει αν είναι καθαρά τα νύχια μας. Το καλύτερο, όμως, ήταν που ο Χατζηνικολάου έβγαλε χτες στη ραδιοφωνική του εκπομπή τον Άδωνι Γεωργιάδη και του έβαλε χέρι επειδή είχε ήδη μιλήσει σε πολλά κανάλια και ραδιόφωνα. Ξεχνώντας, ο Χατζηνικολάου, πως κι αυτός -εκείνη την ώρα- έκανε το ίδιο με τους υπόλοιπους. Πάντως, ο Άδωνις Γεωργιάδης “σέβεται” τους τηλεδημοσιογράφους και είναι σούζα απέναντί τους. Ξέρει πως, χωρίς αυτούς, δεν θα υπήρχε. Αλλά κουράστηκα με τον Άδωνι.Τον έχει σιχαθεί η ψυχή μου. Χειρότερα από τον Άδωνι είναι τα ζώα που τον ψήφισαν. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.