Ο πόλεμος του βιβλίου

Πόλεμος έχει ξεσπάσει εναντίον των Εκδόσεων Λιβάνη επειδή εξέδωσαν το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη». Η κατηγορία σε βάρος των Εκδόσεων Λιβάνη είναι πως εξέδωσαν το βιβλίο του Κουφοντίνα για να βγάλουν χρήματα. Τις κατηγορίες τις εκτοξεύουν αγνοί ιδεολόγοι που είναι υπεράνω χρημάτων.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ποιοι είναι αυτοί που κατηγορούν με λύσσα τις Εκδόσεις Λιβάνη για φιλαργυρία.

Οι περισσότεροι από αυτούς που κατηγορούν τις Εκδόσεις Λιβάνη θα πουλούσαν και τη μάνα τους για να βγάλουν χρήματα. Και κάποιοι το έχουν κάνει ήδη: πούλησαν τη μάνα τους.

Βέβαια, αυτό που τους ενοχλεί αφόρητα είναι πως το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι ήδη best seller.

Όλα τα υπόλοιπα για την έλλειψη ηθικής, αξιοπρέπειας και για την αξία της ανθρώπινης ζωής είναι βαθιά υποκρισία.

Η υποκρισία θα αποδειχτεί περίτρανα, όταν κάποια κυριακάτικη εφημερίδα θα προσφέρει στους αναγνώστες της το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Όχι για να βγάλει χρήματα ο εκδότης της εφημερίδας που περιμένει σαν αρπακτικό να πεθάνει ο κάθε Μπουλάς και ο κάθε Μητροπάνος για να βάλει προσφορά το cd με τα τραγούδια τους.

Όχι, αλίμονο.

Ο εκδότης θα μοιράσει το βιβλίο του Κουφοντίνα μαζί με την εφημερίδα του, για να ενημερωθούν οι αναγνώστες.

Είναι βέβαιο πως ήδη σκοτώνονται μεταξύ τους οι εκδότες εφημερίδων για το ποιος θα έχει την τύχη να εξασφαλίσει το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.