Στα σχολεία θα διδάσκεται το βιβλίο του Κουφοντίνα

Μετά από απόφαση του υπουργείου Παιδείας, το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη» θα διδάσκεται στα σχολεία. Ο υπουργός Παιδείας δήλωσε πως το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι συναρπαστικό και μπορεί να κάνει τα Ελληνόπουλα να αγαπήσουν το διάβασμα.

Η μεγάλη επιτυχία του βιβλίου και η γλαφυρότητα με την οποία ο συγγραφέας περιγράφει και φωτίζει στιγμές της νεότερης ελληνικής ιστορίας οδήγησαν το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο στην απόφαση να το συμπεριλάβει στην σχολική ύλη.

Το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα θα διδάσκεται στο Λύκειο, ενώ θα εξετάζεται ως ξεχωριστό μάθημα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Επιθυμία του υπουργείου Παιδείας είναι να διανεμηθεί αμέσως το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα στα σχολεία και να συμπεριληφθεί από φέτος στη διδακτέα ύλη.

Ήδη, χιλιάδες μαθητές έχουν προμηθευτεί από μόνοι τους το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα και το αποστηθίζουν, ώστε να γράψουν άριστα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Διαμαρτυρίες υπάρχουν από μαθητές που δεν έχουν τα χρήματα για να αγοράσουν το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα, με αποτέλεσμα να υστερούν έναντι των συμμαθητών τους που το προμηθεύτηκαν και να υπάρχει κίνδυνος να μείνουν μετεξεταστέοι στο μάθημα της 17Ν.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.