Στο ΠΑΣΟΚ διαθέτει τα έσοδα από το βιβλίο του ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του Δημήτρη Κουφοντίνα πως θα διαθέσει όλα τα έσοδα από το βιβλίο του στο ΠΑΣΟΚ, ώστε να μπορέσει το ΠΑΣΟΚ να πληρώσει τα χρέη του στις τράπεζες, τους μισθούς των υπαλλήλων του και να μην κινδυνεύει με έξωση από τα γραφεία του.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας δήλωσε πως το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα της καρδιάς του και της νιότης του, και πως ήταν η διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ που τον έκανε να πάρει τα όπλα.

«Ποτέ δεν θα ξεχάσω το ΠΑΣΟΚ, την πρώτη μου αγάπη» είπε ο Δημήτρης Κουφοντίνας και ξεκαθάρισε πως πάντα ήθελε να ενισχύσει οικονομικά το ΠΑΣΟΚ αλλά το κάνει τώρα που πάει καλά η καριέρα του και έχει την οικονομική δυνατότητα να διαθέτει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δέχτηκαν με ενθουσιασμό την απόφαση του Δημήτρη Κουφοντίνα να ενισχύσει οικονομικά το κόμμα με τα έσοδα από το βιβλίο του, αφού είναι γνωστό σε όλους πως οι πασόκοι, όταν πρόκειται να πάρουν χρήματα, δεν λένε ποτέ όχι.

Εν τω μεταξύ, πολύ καλά πηγαίνει η διαφημιστική καμπάνια του βιβλίου του Δημήτρη Κουφοντίνα “Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη” -αφού το προωθούν με λύσσα αυτοί που υποτίθεται πως το κατηγορούν-, με αποτέλεσμα το βιβλίο να βρίσκεται ήδη στην 17η έκδοση.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.