Στρατιωτική εκστρατεία στην Ουκρανία με εντολή Σαμαρά

Με εντολή Αντώνη Σαμαρά, η Ελλάδα θα στείλει στρατεύματα στην Κριμαία της Ουκρανίας, για να διώξουν τους Ρώσους στρατιώτες. Η Ελλάδα είναι στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ηγείται των στρατιωτικών δυνάμεων όλων των ευρωπαϊκών χωρών, που υπακούουν μόνο στις εντολές Σαμαρά.

Ήδη στην Ελλάδα έχει γίνει στρατιωτική επιστράτευση και όλοι οι άρρενες από 18 έως 45 ετών οφείλουν να παρουσιαστούν αμέσως στις μονάδες τους αλλά θα υπάρξει μια ανοχή μέχρι την επόμενη Τρίτη, ώστε να μπορέσουν οι εκδρομείς και οι καρναβαλιστές να πετάξουν αετό και να φάνε ταραμοσαλάτα.

Ηγέτης του ελληνικού στρατού στην εκστρατεία της Κριμαίας θα είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος θα πετάξει τους Ρώσους έξω από την Ουκρανία και, επιστρέφοντας, θα περάσει από την Τουρκία για να πάρει την Πόλη και την Αγιά-Σοφιά και να τις φέρει στην Ελλάδα.

Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι πως δεν υπάρχουν χρήματα για να βάλουμε καύσιμα στα τανκς και τα μαχητικά αεροσκάφη –ώστε να φτάσουν στην Κριμαία- αλλά, τελικά, το κόστος των καυσίμων για τα τανκς και τα αεροσκάφη θα το καλύψει πάλι ο Βαρδινογιάννης.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.