Ακινησία για ρεκόρ Γκίνες

Αγαπητέ Πιτσιρίκο,διάβασα στο διαδίκτυο την είδηση, συνοδευόμενη από την αντίστοιχη φωτογραφία, ότι ένας Ινδός γκουρού κρατάει το δεξί του χέρι συνεχώς υψωμένο επί 39 ολόκληρα χρόνια. Σιγά το κατόρθωμα!

Στη χώρα μας επί 4 χρόνια,περίπου 10 εκατομμύρια πολίτες στέκονται ακούνητοι στα τέσσερα με τη μούρη τους να τρώει χώμα και με τις διαδοχικές Μνημονιακές Κυβερνήσεις, παρέα με μια χούφτα ολιγάρχες καθισμένους στο σβέρκο τους να τους κοροϊδεύουν με το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού χεριού τους τεντωμένο (κάνοντάς τους την γνωστή άσεμνη χειρονομία).

Η πολύχρονη ακινησία, σύμφωνα με την είδηση, έχει αχρηστεύσει εντελώς το χέρι του Ινδού γκουρού.

Το ίδιο έχει συμβεί εξαιτίας της ακινησίας και με τη σπονδυλική στήλη των πεσμένων στα τέσσερα Ελλήνων – ραγιάδων.

Αντίθετα τα χέρια τόσο των κυβερνητικών πολιτικάντηδων όσο και των ολιγαρχών αφεντικών τους, λόγω της συνεχούς παλινδρομικής κίνησης του μεσαίου δαχτύλου είναι σε άριστη φυσική κατάσταση γι αυτό και συνεχίζουν ακούραστοι.

Ασπόνδυλοι πλέον οι δειλοί και μοιραίοι Έλληνες απ΄ότι φαίνεται θα ξεπεράσουν το ρεκόρ του Ινδού γκουρού και θα κατακτήσουν επάξια- μένοντας μπρούμυτα ακούνητοι στα τέσσερα – μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες ως ο πλέον δουλικός λαός του Πλανήτη.

Υ.Γ Έχεις γράψει άπειρες φορές για το ραγιαδισμό των Ελλήνων πολιτών,οπότε δεν προσθέτει κάτι καινούργιο η επιστολή μου. Όμως, σήμερα δεν είναι μια συνηθισμένη Κυριακή για να την αποχαιρετήσουμε απλά, καρτερώντας την επόμενη. Μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς λεηλασίας του λαού η 30η Μάρτη 2014 είναι η Κυριακή των προδοτών και ταυτόχρονα η Κυριακή των ραγιάδων.Επίσημη αργία πλέον και για τις δύο κατηγορίες.

Φιλικά
Τάσος

(Αγαπητέ Τάσο, η ελληνική κοινωνία είναι η Ωραία Κοιμωμένη. Εχει πέσει για ύπνο και περιμένει σε 100 χρόνια να έρθει το πριγκιπόπουλο να την φιλήσει, για να ξυπνήσει. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.