Μετά το γάλα, κρίση στην κυβέρνηση προκαλεί και η Coca Cola

Σαν να μην έφτανε η κρίση που έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση το γάλα, η Τρόικα ζητάει να επεκταθεί η διάρκεια ζωής της Coca Cola έως και τα 10 χρόνια, ώστε να αυξηθεί το πρωτογενές πλεόνασμα. Αν η κυβέρνηση επιμείνει στο νομοσχέδιο για την Coca Cola, 25 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας απειλούν να προσχωρήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ άλλοι 50 βουλευτές θα πάνε στο ΠΑΣΟΚ για να κάνουν τον Βενιζέλο πρωθυπουργό.

Αντιδράσεις υπάρχουν και από τους φαρμακοποιούς που απεργούν και ζητούν να πουλάνε Coca Cola στα φαρμακεία μαζί με ασπιρίνη για να την ακούνε οι πελάτες, αλλά αυτό μάλλον δεν ισχύει γιατί εγώ –επί πέντε χρόνια- έπινα έξι λίτρα Coca Cola με δέκα κουτιά ασπιρίνες την ημέρα και δεν άκουσα ποτέ τίποτα, οπότε άρχισα να φυτεύω φακές στο βαμβάκι. Έτσι, για την αλητεία.

Ο Νίκος Δήμου έγραψε ένα άρθρο, όπου υποστηρίζει πως οι αγωνιστές του ’21 έπιναν Coca Cola -μετά τα σουβλιστά γουρουνόπουλα και τα κοκορέτσια- και ρεύονταν στα μούτρα των Τουρκαλάδων, με αποτέλεσμα να μην τηρείται το fair play του πολέμου και να πρέπει να επαναληφθεί από την αρχή ο απελευθερωτικός αγώνας κατά των Τούρκων αλλά δεν μας συμφέρει εμάς αυτό γιατί έχουμε χρέη τώρα, ενώ οι αγωνιστές του ’21 κολυμπούσαν μέσα στα πετροδολάρια και κωλοβαρούσαν όλη μέρα, γράφοντας παπαριές στα social media.

Η Λιάνα Κανέλλη καταγγέλλει πως, στο πολύκροτο ντοκιμαντέρ που ο Αλέξης Τσίπρας βλέπει το βίντεο με τις σφαλιάρες του Κασιδιάρη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πίνει Coca Cola, αλλά η Κουμουνδούρου διαψεύδει την Λιάνα Κανέλλη και υποστηρίζει πως ο Αλέξης Τσίπρας πίνει μόνο Milko γιατί είναι χίπστερ.

Εν τω μεταξύ, η Τρόικα επιμένει πως το ιπποφαές, οι λιναρόσποροι και το γκότζι μπέρι πρέπει να πωλούνται και στα βενζινάδικα μαζί με παστουρμά.

(Η πολιτική επικαιρότητα είναι πιο γελοία και από εμάς. Ευτυχώς, ήρθε η άνοιξη. Τσίουυυυυυυ!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.