Στα όπλα, αδέλφια!

Με προεδρικό διάταγμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, καλούνται σε επιστράτευση όλοι οι άρρενες από 18 έως 45 ετών, για να αντιμετωπίσουν τις τουρκικές στρατιές που ετοιμάζονται να εισβάλουν στην Ελλάδα μετά από εντολή του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή.Όπως αποκάλυψαν όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ -μετά την απόσυρση υποψηφιότητας μουσουλμάνας Ρομά από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-, η Ελλάδα κινδυνεύει από τους Τούρκους κατακτητές που ετοιμάζονται να μπουκάρουν και να υψώσουν την τουρκική σημαία στην Ακρόπολη.

Το πρόβλημα της χώρας μας δεν είναι η χρεοκοπία και η φτωχοποίηση• το πρόβλημα της χώρας μας είναι οι αδίστακτοι Τούρκοι που ετοιμάζονται να μας επιτεθούν και να μας φορέσουν ξανά φέσια.

Ευτυχώς που η κυβέρνηση Σαμαρά μας οδήγησε στην ανάπτυξη και το πρωτογενές πλεόνασμα –με 318 δισεκατομμύρια χρέος-, οπότε έχουμε λεφτά να αγοράσουμε όπλα, να απωθήσουμε τους Τούρκους φονιάδες και να πάρουμε ξανά την Πόλη.

(Όποιος έχει διαβάσει την ελληνική Ιστορία ξέρει πως οι μεγαλύτερες εθνικές καταστροφές -αλλά και χρεοκοπίες- προήλθαν από τους Έλληνες εθνικιστές και υπερπατριώτες. Από αυτούς που έλεγαν όλη μέρα πόσο αγαπάνε την πατρίδα. “Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των παλιανθρώπων”. Όσο πιο πατριωτικά λόγια ακούς από κάποιους, τόσο πιο πολύ να ετοιμάζεσαι για την προδοσία. Ελπίζω να μην αποδειχτούμε τόσο χάπατα όσο οι προγονοί μας.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.