Στις ευρωεκλογές θα ψηφίσω το Troika Party

(Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, στις ευρωεκλογές θα ψηφίσω το Troika Party. Θα ψηφίσω Troika Party επειδή πιστεύω πως πρέπει να κόψουμε τους μεσάζοντες και επειδή το Κόμμα της Τρόικα -με υποψήφιους σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης- με έχει πείσει πως τηρεί τις υποσχέσεις του. Υπάρχουν πιθανότητες να είμαι και υποψήφιος στις ευρωεκλογές με το Κόμμα της Τρόικα. Θα σας ενημερώσω τις επόμενες ημέρες.)

Άμστερνταμ, Αθήνα, Βαλέτα, Βαρσοβία, Βερολίνο, Βιέννη, Βίλνιους, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Βρυξέλλες, Δουβλίνο, Ελσίνκι, Ζάγκρεμπ, Κοπενχάγη, Λευκωσία, Λισσαβώνα, Λονδίνο, Λουξεμβούργο, Μαδρίτη, Μπρατισλάβα, Παρίσι, Πράγα, Ρήγα, Ρώμη, Στοκχόλμη, Σόφια, Ταλίν.

Tο νέο πολιτικό κόμμα με την επωνυμία «Κόμμα της Τρόικα» και δ.τ. «Troika Party» λάνσαρε την προεκλογική του καμπάνια ενόψει των επερχόμενων Ευρωεκλογών.

Κατά τους τελευταίους έξι μήνες, οι εμπειρογνώμονες της Τεχνικής Επιτροπής του Troika Party, μελέτησαν και αξιολόγησαν την πρόοδο των εθνικών κυβερνήσεων των κρατών-μελών της Ε.Ε. στην εφαρμογή των διαρθωτικών μεταρρυθμίσεων και των προβλεπόμενων οικονομικών μέτρων.

Τα ευρήματά τους επισήμαναν ένα δυνητικό κενό στη θεμελίωση των επικείμενων ρυθμιστικών πολιτικών, καθώς τα εφαρμοζόμενα μέτρα τείνουν να αγνοούν τη συμπεριφορά των ψηφοφόρων.

Σύμφωνα με μια εμπεριστατωμένη τεχνική έκθεση, τα ευρήματα αυτά καθίστανται ιδιαίτερα ανησυχητικά ενόψει των επερχόμενων Ευρωπαϊκών Εκλογών.

«Τα στοιχεία της έκθεσης δείχνουν ότι η δημοκρατία δεν είναι αρκετά ανταγωνιστική.

Οι λίστες υποψηφιοτήτων των Ευρωεκλογών του Μαίου περιλαμβάνουν γνωστούς πολιτικούς, οι οποίοι ευελπιστούν να “κεφαλαιοποιήσουν” τις ηγετικές τους ικανότητες. Ωστόσο, φαίνεται να στερούνται της δυνατότητας λήψης γενναίων αποφάσεων. Μέχρι στιγμής, τα προγράμματα μεταρρυθμίσεων δεν έχουν συμπεριληφθεί στις προεκλογικές καμπάνιες των υποψηφίων.

Ήρθε πλέον η ώρα για την πραγματική αλλαγή που περιμένει ο κάθε Ευρωπαίος πολίτης», εξηγεί η εκπρόσωπος τύπου του Τroika Party, Annalena Di Giovanni.

Και συνεχίζει: «Τα θεσμικά όργανα της Τρόικα (ΕΚ , ΕΚΤ και ΔΝΤ) εξακολουθούν να μην είναι άμεσα αναγνωρίσιμα από το μέσο Ευρωπαίο πολίτη, παρά το γεγονός ότι τεράστιες δυνάμεις εξουσίας έχουν αναπτυχθεί σε αρκετά κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κυρίως σε εκείνα του Ευρωπαικού Νότου. Κύριος στόχος μας είναι να αναδείξουμε την ευθύνη διαμόρφωσης της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής οικογένειας που έχει αναλάβει η Τρόικα. Πιστεύουμε ότι η Τρόικα ως θεσμός πλέον, μπορεί να επιτύχει υψηλά ποσοστά δημοτικότητας. Η απόφαση για τη συμμετοχή μας στις Ευρωεκλογές αποτέλεσε απλώς τη φυσική εξέλιξη προς την επίτευξη των στόχωνμας».

Το πολιτικό πρόγραμμα του Κόμματος της Τρόικα είναι δομημένο σε πέντε βασικούς άξονες: τη Διατλαντική Εμπορική και Επενδυτική Εταιρική Σχέση, την Ανταγωνιστικότητα, τα Κοινά, το Χρέος και τη Δημοκρατία.

Το πρόγραμμα αυτό πλαισιώνεται από μια ολοκληρωμένη ανάλυση σχετικά με τη φύση της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη καθώς και μια δέσμη εφαρμόσιμων λύσεων για μια ανανεωμένη Ευρωπαϊκή Ένωση των πολιτών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε μας: http://www.troikaparty.eu/

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.