Ταχυδρομικά περιστέρια

Αγαπητέ Πιτσιρίκο, μετά από την δημοσιοποίηση του διαβόητου βίντεο της συνομιλίας Μπαλτάκου-Κασιδιάρη και προς αποφυγή παρόμοιου κάζου, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ απαγορεύτηκε στους υπουργούς, τους συμβούλους,τους βουλευτές και τα στελέχη της κυβέρνησης η χρήση των σύγχρονων μέσων τηλεπικοινωνίας (τηλέφωνα- σταθερά και κινητά-,Fax, e-mails) .Το μόνο μέσο που επιτρέπεται στο εξής να χρησιμοποιούν όλοι οι παραπάνω για την επικοινωνία τους είναι τα ταχυδρομικά περιστέρια.

Προκειμένου να υλοποιηθεί η πρωθυπουργική εντολή, ο Φρούραρχος της Βουλής, αφού συνόδευσε τον χούλιγκαν κουκουλοφόρο υιό Μπαλτάκου έξω από τη Βουλή και του ευχήθηκε να πάει στην ευχή της Παναγιάς και να προσέχει, με τη βοήθεια μιας διμοιρίας των ΜΑΤ συνέλαβε, ρίχνοντας ψίχουλα στην πλατεία Συντάγματος, όσα περισσότερα περιστέρια μπορούσε και τα παρέδωσε στον περήφανο Νεοδημοκράτη Πρόεδρο της Βουλής κι αυτός με τη σειρά του στην Ομάδα Αλήθειας της Συγγρού.

Εκεί , ειδικοί ορνιθολόγοι-επικοινωνιολόγοι (με ειδικότητα στα κουτορνίθια ) δούλευαν πυρετωδώς όλη τη χθεσινή νύχτα προκειμένου να εκπαιδεύσουν τα περιστέρια έτσι ώστε αντί να τεμπελιάζουν και να κουτσουλάνε γυροφέρνοντας άσκοπα στην πλατεία,να προσφέρουν κι αυτά τις υπηρεσίες τους στην Πατρίδα μεταφέροντας με ασφάλεια και χωρίς τον κίνδυνο υποκλοπών τα κωδικοποιημένα απόρρητα μηνύματα προς εκείνους με τους οποίους η κυβέρνηση έχει νταραβέρια, ανοιχτούς λογαριασμούς.και ανεξόφλητα γραμμάτια.

Μέχρι να εκπαιδευτεί η πρώτη ομάδα των ταχυδρομικών περιστεριών και να σταλούν τα σχετικά μηνύματα, υπήρξε (εκτός από το εύλογο τσιρλιακό των κυβερνητικών) και ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Έτσι εξηγούνται το χθεσινό βέρτιγκο και το κοκομπλόκο των συνήθως λαλίστατων τηλε-παπαγάλων, η απουσία του κεντρικού σχολιαστή του ΜEGA Ντερμπεντέρη από το βραδινό δελτίο ειδήσεων , αλλά και η καθυστερημένη έκδοση εντάλματος σύλληψης του υιού Μπαλτάκου από τη Δικαιοσύνη.

Από σήμερα το πρωί όμως, μετά τη χρήση των απόλυτα συμβατών με το μεσαιωνικό προφίλ της Ελλάδας ταχυδρομικών περιστεριών ως επικοινωνιακού μέσου, η επικοινωνία της κυβέρνησης με τα ΜΜΕ αποκαθίσταται σταδιακά με τους γνωστούς παπαγάλους να μάχονται ηρωϊκά για να πείσουν τα κουτορνίθια τους Έλληνες ότι ο μέγας ηγέτης Σαμαράς δεν είχε πάρει μυρωδιά από τον καπνό που φούμαρε αρειμανίως δίπλα του τόσον καιρό το alter ego του και ο εξ απορρήτων του Μπαλτάκος.

Οδυσσέας

(Αγαπητέ φίλε, ξέρουν πως απευθύνονται σε χάπατα. Τα χάπατα τους έδωσαν την εξουσία. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.