Χωρίς περιορισμούς

Συζητήσεις και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών που αίρει τους προηγούμενους περιορισμούς και ορίζει πως δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός στις προεκλογικές εμφανίσεις υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και διαδίκτυο.


Κάποιοι θεωρούν πως η άρση των περιορισμών στις προεκλογικές εμφανίσεις των υποψηφίων ευνοεί τους υποψήφιους που είναι γνωστοί ή έχουν καλές σχέσεις με τους καναλάρχες και τους τηλεδημοσιογράφους.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, οι πολίτες δεν θα πρέπει να ψηφίσουν τους υποψήφιους που εμφανίζονται στα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Αν τους βλέπετε στις τηλεοράσεις να χαριεντίζονται με τα παπαγαλάκια και τα σκλαβάκια των καναλαρχών, αυτοί οι υποψήφιοι είναι εντελώς ακατάλληλοι.

Αυτό ισχύει για όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Μην ψηφίζετε αυτούς που βλέπετε στις τηλεοράσεις.

Είναι επικίνδυνοι για την χώρα και για τους πολίτες.

Το αποδεικνύει η εμπειρία τόσων χρόνων.

Βέβαια, και πολλοί Έλληνες ψηφοφόροι είναι επικίνδυνοι για την χώρα και τους συνανθρώπους τους.

Ας το πάρουν λοιπόν απόφαση και ας ζητήσουν από κάποιον που τους αγαπάει να τους κλειδώσει στα σπίτια τους την ημέρα των εκλογών.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.