Και ο Θεός στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Πολύ δυνατό είναι το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αφού, μετά τον Θοδωρή Ζαγοράκη, υποψήφιος θα είναι και ο Θεός. Ο Αντώνης Σαμαράς κατάφερε να πείσει τον Θεό να είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές, αν και το Μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζει πως η υποψηφιότητα του Θεού έγινε με εντολή Σαμαρά στον Θεό.

Για να μπει ο Θεός στο ευρωψηφοδέλτιο, ο Αντώνης Σαμαράς έβγαλε την τελευταία στιγμή από τη λίστα τον Ταρζάν.

Ο Αντώνης Σαμαράς έπεισε και την Παναγία να είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές με την Νέα Δημοκρατία αλλά, τελικά, αυτό δεν επετεύχθη γιατί η Μαρία Σπυράκη αρνήθηκε να παραχωρήσει την θέση της στην Παναγία.

Η συμμετοχή του Θεού στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας έχει προκαλέσει αντιδράσεις, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ασέβεια να σταυρώσουν τον Θεό.

Παράλληλα, οι συνυποψήφιοι του Θεού στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας διαδίδουν, ψευδώς, στους ψηφοφόρους πως ο Θεός δεν χρειάζεται σταυρό για να εκλεγεί, οπότε υπάρχει το ενδεχόμενο να πάει στο ευρωκοινοβούλιο η Ελίζα Βόζενμπεργκ και ο Θεός να φάει μαύρο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.