Άγιο είχε ο Σαμαράς

Αγαπητε πιτσιρίκο, άγιο είχε ο Σαμαράς. Γιατί γλίτωσε το μαύρισμα από τις εκατοντάδες χιλιαδες νέους πού πήραν τα μάτια τους και έφυγαν στο εξωτερικό για να βρούν μεροκάματο, και έτσι περιορίστηκε η συντριβή του στις 3,5 μονάδες, ενώ, αν αυτοί οι άνθρωποι ήταν στην Ελλάδα και ψήφιζαν, η ψαλίδα ΣΥΡΙΖΑ –ΝΔ θα ήταν 6-7 μονάδες και βάλε.

Ήδη στη Συγγρού επεξεργάζονται σχέδιο, ώστε να φύγουν απο την Ελλάδα και εναπομείναντες νέοι , ούτως ώστε στις επόμενες εκλογες η ΝΔ να πιασει τον στόχο της αυτοδυναμίας.

Θ.

(Αγαπητέ φίλε, η διαφορά είναι 4 μονάδες και οι Έλληνες μετανάστες στις ευρωπαϊκές χώρες είχαν δικαίωμα ψήφου στις ευρωεκλογές. Το αν ψήφισαν είναι μια άλλη υπόθεση. Πολύ σημαντική ήταν η αποχή από ανθρώπους που δεν πήγαν στον τόπο τους να ψηφίσουν -εγώ ξέρω πολλούς-, γιατί δεν είχαν τα χρήματα για τα έξοδα. Και μάλλον, αυτοί που δεν είχαν τα χρήματα δεν θα ψήφιζαν Σαμαρά. Ο Σαμαράς τελείωσε· αν και έχει Θεό -που είναι φίλος του- και όχι άγιο. Ήδη, η Νέα Δημοκρατία συζητάει για τον διάδοχό του. Και ο ΣΥΡΙΖΑ πάει πια για 40% στις εθνικές εκλογές. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.