Αιγιαλός

Γεια σου πιτσιρίκο. Σου έχω επιχειρηματική πρόταση. Εσύ βάζεις το ρευστό, εγώ το ακίνητο. Σαν Νο 1 blogger και διάσημος, θα έχεις, δεν μπορεί. Λοιπόν, έχω χωράφι στο νότιο Ρέθυμνο που βρέχεται στο κύμα, σε παραλιάκι μικρό και παρθένο. Γουστάρεις να το ξεπαρθενιάσουμε, να το γαμήσουμε δηλαδή;

Έχω ξάδερφο στο δημοτικό συμβούλιο, οπότε βγάζουμε άδεια καντίνας.

Χτίζουμε σνακ μπαρ, τσιμεντάρουμε τη μισή παραλία για τραπεζάκια-καρέκλες, στην άλλη μισή ομπρέλες-ξαπλώστρες.

Κανένα εμπόδιο, κάτι βρρρομιάρηδες σκηνίτες, θα βάλω τον άλλο τον ξάδερφο το βοσκό να τους πετάξει όξω.

Θα έχουμε και πουτάνες Ουκρανέζες να δουλεύουν το βράδυ. Όλα τα χωριά θα έρχονται.

Την πρόταση στην κάνω γιατί σε συμπαθώ μην νομίζεις ότι σε έχω ανάγκη. Το 2015 έρχονται νέες επιδοτήσεις, θα μπω σε πρόγραμμα για αγροτουρισμό. Από δόντια, δόξα το θεό υπάρχουν.

Χωρίς καμία υπερβολή και χωρίς καμία διάθεση χιούμορ, σου δηλώνω ότι γνωρίζω αρκετούς που εκμεταλλεύονται τις παραλίες στην περιοχή με αυτό το πνεύμα. Είναι ανέγγιχτοι τραμπούκοι με γνωριμίες παντού και τρομοκρατία.

Στους δήμους κάθε άνοιξη γίνεται πλειστηριασμός για την εκμετάλλευση των παραλίων για τη σεζόν, άντε χτύπα αν σε παίρνει, θα σου σπάσουν τα μούτρα. Δεν μπορεί να τους ενοχλήσει κανείς. Τώρα θα είναι και νόμιμοι.

(Αγαπητέ φίλε, έχω πάρα πολλά χρήματα, είμαι εκατομμυριούχος. Αλλά λέω να επενδύσω σε άλλη χώρα, η Ελλάδα δεν είναι για επενδύσεις γιατί μπορεί να έρθουν οι κομμουνιστές και να μου τα πάρουν όλα. Δεν τα πιστεύω αυτά που λέτε για την πατρίδα μας και τους συμπατριώτες μας. Εγώ που -επειδή είμαι ζάπλουτος- κάνω διακοπές όλο τον χρόνο, συναντάω στα νησιά μόνο καλοπροαίρετους οικολόγους που σέβονται το περιβάλλον. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.