Διαφημίσεις

Καθώς οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση και οι ευρωεκλογές πλησιάζουν, εμφανίζονται σε σάιτ και μπλογκ οι διαφημίσεις που έχουν βάλει στην Google κόμματα και υποψήφιοι. Ήδη, άρχισαν διάφοροι αναγνώστες να μου γράφουν “πιτσιρίκο, γιατί διαφημίζεις στο μπλογκ σου τον Παντελή Καψή και τον τάδε και τον δείνα;”.

Δεν διαφημίζω κανέναν στο μπλογκ μου και ο Παντελής Καψής μου προκαλεί αναγούλα.

Να πω, για όσους δεν το ξέρουν, πως τις διαφημίσεις της Google δεν τις επιλέγει το μπλογκ ή το σάιτ αλλά είναι διαφημίσεις που κλείνει ο ενδιαφερόμενος με την Google. Ο ιδιοκτήτης του μπλογκ ή του σάιτ δεν έρχεται σε καμία επαφή ή συμφωνία με τον διαφημιζόμενο.

Έχω γράψει πως βιοπορίζομαι από τις διαφημίσεις του μπλογκ και δεν μπορώ να εξηγώ στον καθένα ξεχωριστά πώς λειτουργούν οι Google Ads.

Πριν από δυο χρόνια, είχα γράψει αναλυτικά για τις διαφημίσεις της Google: Διακοπή για διαφημίσεις.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.