Η Ευρώπη ταιριάζει στον Αλέξη Τσίπρα

Εκνευρισμό έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση Σαμαρά η εξαιρετική εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στο ντιμπέιτ των πέντε υποψηφίωνν για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά έχει θορυβηθεί, αφού τα θετικά σχόλια για τον Αλέξη Τσίπρα -που είναι ο υποψήφιος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς- έρχονται από πολλές διαφορετικές χώρες.

Στο στόχαστρο των συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά έχει μπει η Ιταλίδα δημοσιογράφος Monica Maggioni που συντόνισε τη συζήτηση ανάμεσα στους πέντε υποψήφιους. Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, στη διάρκεια της συζήτησης, η Monica Maggioni ευνόησε τον Αλέξη Τσίπρα -αφού τον άφηνε να απαντάει χωρίς να τον διακόπτει συνέχεια- αλλά θα το πληρώσει ακριβά.

Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά ψάχνουν τις φορολογικές δηλώσεις της Monica Maggioni από το 1990, και αναμένεται να ασκηθεί σε βάρος της ποινική δίωξη για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες.

Παράλληλα, γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί αν η Monica Maggioni έχει τίποτα χρέη στο TEBE ή κάναν απλήρωτο λογαριασμό της ΔΕΗ, ώστε να συλληφθεί και να φυλακιστεί αμέσως.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα ζητήσει να επαναληφθεί το ντιμπέιτ ανάμεσα στους πέντε υποψήφιους για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με συντονίστρια την Όλγα Τρέμη, η οποία δεν θα αφήνει τον Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει και θα τον βομβαρδίζει με τις ερωτήσεις που θα της λέει από το ακουστικό ο Megaλος ποιητής Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.