ΠΑΣΟΚ! ΠΑΣΟΚ!

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία του ΠΑΣΟΚ πως τα γραφεία του κόμματος στην Χαριλάου Τρικούπη δέχθηκαν επίθεση με πυροβόλο όπλο. Η καταγγελία έχει κινητοποιήσει την Αντιτρομοκρατική που εξετάζει τον χώρο.

Όταν ακούς πως τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ δέχτηκαν επίθεση με πυροβόλο όπλο, σκέφτεσαι πως μάλλον οι εναπομείναντες πασόκοι ξεκαθαρίζουν τους λογαριασμούς που έχουν μεταξύ τους.

Δηλαδή, όπως κάνουν οι μαφιόζοι. Γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι η Μαφία.

Βέβαια, δεν μπορεί κάποιος να πει πως η επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ έγινε με σκοπό να υπάρξουν θύματα, αφού όλοι ξέρουν πως τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ σε όλη την χώρα είναι άδεια. Δεν πατάει άνθρωπος.

Φυσικά, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η επίθεση στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη να έγινε από αυτούς που το ΠΑΣΟΚ τους χρωστούσε τα νοίκια των γραφείων της οδού Ιπποκράτους και πήγαν πέρσι και έκαναν έξωση και κατάσχεση.

(Το βράδυ, το ΠΑΣΟΚ θα κάνει νέα καταγγελία για επίθεση σε βάρος του: η νέα επίθεση σε βάρος του ΠΑΣΟΚ θα είναι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.