Το πάρτι του Πειραιά

Βρε πιτσιρίκο, πώς έχασες πάλι το πάρτι; Πρέπει να μοιράζει πολλά λεφτά ο πρόεδρος για να βγάλει δήμαρχο στον Πειραιά. Πολλά «αξιόπιστα» site και blog έχουν ξεσκίσει εργολαβικά τον δήμαρχο. Ολιμερής και ολονυχτίς κοπανάνε, τι μεθύστακα, τι ανεπάγγελτο και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Ίσως να έχουν δίκιο για όσα γράφουν, αλλά κάθε μέρα;

Μέχρι και ο φίλος σου ο Νίκος του άνοιξε διάπλατα τις πόρτες στα ΜΜΕ που διαθέτει και μάλιστα τον υπερασπίστηκε δεόντως, όταν κάποιοι «κακόβολοι» old time αριστεροί στραφήκαν εναντίον του.

Σε αντίθεση με τους νέο- αριστερούς που τον τραπέζωσαν κιόλας, κτίζοντας γέφυρες προς τους καπιταλιστές.

Ελπίζω να πληρώνει καλά ο πρόεδρος για να βγάζει μεροκάματο τόσο κόσμος, τέτοιες δύσκολες μέρες.

Ορίστε και ένας ακόμα τρόπος να μειωθεί η ανεργία.

Success story λέμε…

Καλό κουράγιο

Viva la “νέο- αριστερο – revolucion…”

Κ.

(Αγαπητέ φίλε, δεν έχω γράψει και πολλά πράγματα για τις δημοτικές εκλογές. Αν οι Πειραιώτες θέλουν δήμαρχο τον Μαρινάκη – γιατί ουσιαστικά ο Μαρινάκης είναι υποψήφιος-, τον Μαρινάκη θα έχουν δήμαρχο. Βέβαια, είναι εντελώς λούμπεν να ψηφίζεις στις δημοτικές εκλογές -και σε όποιες εκλογές- με οπαδικά και ποδοσφαιρικά κριτήρια, αλλά, αν αυτό θέλουν οι Πειραιώτες, εμένα μου περισσεύει. Ας βγάλουν δήμαρχο και τον Μήτρογλου. Πάντως, θα έχει πολλή πλάκα να βγάλουν οι Πειραιώτες δήμαρχο έναν εφοπλιστή. Κρίμα που δεν το καταλαβαίνουν πόσο αστείο είναι. Υποψήφιος στον Πειραιά είναι και ο Θοδωρής Δρίτσας, ο πρίγκιπας της Αριστεράς, αλλά μάλλον είναι πολύ καλός άνθρωπος για αυτόν τον Πειραιά. Ο Νίκος δεν είναι φίλος μου -δεν έχω κοινούς φίλους με τον Μαρινάκη- και δεν τον γνωρίζω καν. Να είστε καλά. Καλό βόλι!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.