Επικίνδυνο το σπρέι του Μουντιάλ

Αίσθηση έχει προκαλέσει στους φίλους του ποδοσφαίρου το ειδικό σπρέι νερού που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε Μουντιάλ, ώστε ο διαιτητής να μαρκάρει το σημείο που στήνεται το τείχος των αμυνομένων για την εκτέλεση φάουλ και οι ποδοσφαιριστές να μη μπορούν να «κλέψουν».Βέβαια, πιο αποτελεσματικό από το σπρέι θα ήταν να καρφώνει στο χώμα ο διαιτητής τα πόδια των ποδοσφαιριστών που είναι στο τείχος ή να τους βάζει μια σιδερένια μπάλα στο πόδι, ώστε να μην μπορούν να κουνηθούν.

Το μαρκάρισμα με σπρέι δεν έχει ωφελήσει ακόμα τους σπεσιαλίστες των φάουλ, αφού είχαν συνηθίσει το τείχος των αμυνόμενων να κινείται διαρκώς και έχουν φρικάρει τώρα που τους βλέπουν ακίνητους.

Αν και οι περισσότεροι θεωρούν δίκαιο το μαρκάρισμα με σπρέι, οι οικολόγοι όλου του πλανήτη έχουν εξεγερθεί γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, το σπρέι δεν είναι και τόσο αθώο, αφού σκοτώνει τα ζουζούνια και τα μαμούνια που είναι στο γρασίδι, βάζοντας σε μεγάλο κίνδυνο την οικολογική ισορροπία του πλανήτη.

Μάλιστα, οι οικολόγοι καταγγέλλουν πως στον αγώνα της Αγγλίας με την Ιταλία ο διαιτητής δεν χρησιμοποίησε σπρέι νερού αλλά κατσαριδοκτόνο, με αποτέλεσμα να σκοτώσει εκατομμύρια θανατηφόρα μυρμήγκια του Αμαζονίου που είναι είδος υπό εξαφάνιση.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.