Μουντιάλ 2014 – Βραζιλία


Ξεκινάει σήμερα το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας στο οποίο θα συμμετάσχει τελικά και η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Η Τζένιφερ Λόπεζ θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης μαζί με τον ράπερ Πίτμπουλ και την Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Τζακ Ράσελ αλλά υπάρχουν σοβαρές υποψίες πως τα γαβγίσματα θα είναι playback.

Η τελετή έναρξης του Μουντιάλ θα ξεκινήσει με την παρέλαση των ομάδων, ενώ χιλιάδες λιλιπούτειοι καρναβαλιστές θα χορεύουν στους ρυθμούς της φτώχειας και της σάμπα.

Οι Βραζιλιάνοι διοργανωτές θέλουν να τιμήσουν την Ελλάδα που ανακάλυψε το ποδόσφαιρο, οπότε θα ακουστούν για τρεις ώρες παραδοσιακά ηπειρώτικα τραγούδια.

Πρώτη θα μπει στο γήπεδο η ελληνική ομάδα, για να κάνει καλό ποδαρικό και να χρεοκοπήσει όλο το πλανητικό σύστημα.

Τον βωμό της ολυμπιακής φλόγας του Μουντιάλ θα ανάψει το άγαλμα του Ιησού του Ρίο Ντε Τζανέιρο με τακουνάκι.

Στην τελετή έναρξης θα συμμετάσχει τελικά και ο Πελέ, αφού του πέτυχε η βαφή των μαλλιών και δεν φαίνονται οι άσπρες ρίζες.

Μετά από το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στην Βραζιλία και την Κροατία, ενώ θα ακολουθήσει χορός στους δρόμους του Σάο Πάολο με Βραζιλιάνες από το καρναβάλι του Μοσχάτου.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.