Καλέ, τι χυδαιότητες είναι αυτές;

Σοκ έχει προκαλέσει στις προοδευτικές παρθένες της χώρας το σκίτσο του Γιάννη Καλαϊτζή στο πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών, με τον Βόλφγκαγκ Σόιμπλε να κρατάει ένα τεράστιο ανδρικό μόριο -που συνοδεύεται από ένα ζεύγος γεννητικών αδένων- και να λέει “Καπούτ, Γκρέξιτ, Πιγκς, Φίρερ, Ντόιτσλαντ ούμπερ άλες” και άλλα.

Δηλαδή, με αφορμή τις απειλητικές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, ο Καλαϊτζής σκίτσαρε τον Σόιμπλε να κρατάει μια καραπουτσακλάρα με δυο αρχιδάρες.

Ε και;

Από πότε οι Έλληνες έγιναν προτεστάντες;

Έχει γεμίσει η χώρα από χωροφύλακες. Ο κάθε πικραμένος και η κάθε πικραμένη -που ήθελαν πάρα πολύ να κάνουν κάτι στη ζωή τους αλλά δεν μπόρεσαν- καραδοκούν σαν θεούσες για να κατακεραυνώσουν τους άπιστους.

Και τώρα σοκαρίστηκαν από τον πούτσο και τ’ αρχίδια. Δεν έχουν ξαναδεί. Ούτε μουνί έχουν δει ποτέ στη ζωή τους. Δεν βγήκαν από μουνί αυτοί, αυτοί είναι άγγελοι που κατέβηκαν από τον ουρανό.

Θέλουν μόνο πνευματώδη σχόλια, με υπονοούμενα. Οι φαλλοί τους τρομάζουν.

Όλα αυτά στον τόπο που γεννήθηκε ο Αριστοφάνης.

Δυόμισι χιλιάδες χρόνια παρακμής.

Σε λίγο θα καλύψουμε και τα γυμνά αγάλματα. Γιατί είναι πολύ πρόστυχα.

(Εννοείται πως τον Γιάννη Καλαϊτζή δεν τον γνωρίζω προσωπικά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.