Έρωτας

Γεια σου πιτσιρίκο. Τελευταία φορά σου χα γράψει μέσα στην μαύρη απελπισία μετά από ένα χρόνο ανεργίας (να σαι στα πρώτα -άντα και να νιώθεις άχρηστος πάει πολύ, και ας είναι άλλοι με περισσότερο χρόνο κλπ). Δυο μέρες μετά έπιασα δουλειά!

Το κράτησα αλλά δεν το ξέχασα και δεν σε ξέχασα. Βλέποντας πως έφερες γούρι και στην φύλακα και πληρώθηκε, λέω να σπρώξω λίγο την τύχη που φέρνεις και τις απαιτήσεις μου.

Για το καλοκαίρι ετούτο θέλω τον έρωτα.

Μια νεαρά δεσποινίδα που θα φέρει ξανά το χαμόγελο στην ζωή μου, που θα με ενθουσιάσει ρε παιδί μου.

Γιατί υπέροχη η δουλειά, αλλά θα τελειώσει στα πρωτοβρόχια.

Και ο έρωτας θα τελειώσει κάποτε θα μου πεις και θα ‘χεις δίκιο.

Αλλά θέλω να το χαρώ, θέλω να νιώσω για λίγο ότι όλα είναι όπως τα ονειρευόμουνα κάποτε, λίγο πρωταγωνιστής σε διαφημιστικό, όπου τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα, ο ήλιος δεν με κάνει να καίγομαι, δεν βγαίνω στις φωτό σαν αυτιστικό με επιληπτικές κρίσεις και το κορίτσι με το λαμπερό χαμόγελο τα πελώρια μάτια και το φαρμακερό κορμί με γουστάρει και μου κλείνει το μάτι, κι εγώ ο μαλάκας κοιτάω πίσω μου να δω μην της χαλάω την οπτική επαφή με κάναν άλλο.

Θέλω να βάλω το μαγιό μου και να βγάλω το δικό της να φιλάω την αρμύρα από το δέρμα της, και άλλα τέτοια ρομαντικά κουραφέξαλα. Να ονειρευτούμε απίθανα πράγματα και να κάνουμε τις πιο ηλίθιες μικρομαλακίες που μπορούμε.

Κυρίως, δεν θέλω να ξανακούσω “που πάει αυτή η σχέση;”, “ήρθε το εκκαθαριστικό της εφορίας”, “οφείλετε ακόμα τόσες δόσεις στην ΔΕΗ”. Ένα καλοκαίρι από τα παλιά θέλω γαμώ. Και ας ξεθυμάνει όπως κάθε καλοκαίρι.

Αυτά.

Καλό καλοκαίρι

Υ.Γ. Υγεία, έρωτας, φίλοι, δουλειά. Με αυτήν την σειρά πάνε τα ουσιώδη. Εγώ τα ‘χα πάρει λάθος και μπορεί να είναι ήδη αργά.

(Αγαπητέ φίλε, ετοιμαστείτε να ζήσετε τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σας. Τον βλέπω. Τον βλέπω τόσο καθαρά που βλέπω μέχρι και το σημείο που της λέτε πως ερωτευθήκατε κάποια άλλη. Είναι ωραίος ο έρωτας γιατί κάνει χαζούς και τους έξυπνους και τους χαζούς. Οπότε, οι ήδη χαζοί έχουν ένα πλεονέκτημα στον έρωτα. Πάντως, το εκκαθαριστικό της εφορίας θα έρθει. Το βλέπω κι αυτό. Να ερωτευτείτε καμιά ζάπλουτη, για να το πληρώσει αυτή. Καλό καλοκαίρι και να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.