Ή ταν ή επί τας

Με αφορμή την σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επισκέφτηκε σήμερα την ΓΑΔΑ και δήλωσε πως πως “οι έλληνες αστυνομικοί είναι η ασπίδα του απλού πολίτη, της κοινωνίας μας και τελικά της δημοκρατίας μας. Όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία, οι έλληνες αστυνομικοί χρησιμοποιούν τις ασπίδες τους, για να προστατέψουν τους πολίτες.

Δηλαδή, σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, οι πολίτες, η κοινωνία και η δημοκρατία της χρεοκοπημένης Ελλάδας -που την χρεοκόπησαν το κόμμα του Σαμαρά και το ΠΑΣΟΚ- κινδυνεύουν από τον Νίκο Μαζιώτη.

Προφανώς, ο Αντώνης Σαμαράς θεωρεί πως στην Ελλάδα του 2014 κοινωνία και δημοκρατία είναι οι τράπεζες.

Γιατί τράπεζες χτυπούσε ο Νίκος Μαζιώτης.

Ο Γιώργος Σουφλιάς, υπουργός Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων των δυο κυβερνήσεων Καραμανλή, είχε χαρακτηρίσει τον Μπόμπολα και τους άλλους εργολάβους “εθνικό πλούτο”.

Ο Αντώνης Σαμαράς δηλώνει πως οι αστυνομικοί είναι η ασπίδα της κοινωνίας και της δημοκρατίας.

Οι εργολάβοι είναι εθνικός πλούτος και οι αστυνομικοί είναι ασπίδα της κοινωνίας, αλλά κανένας πολιτικός δεν λέει τι πιστεύει πως είναι οι Έλληνες πολίτες.

Για να τους βγάλω από την δύσκολη θέση, θα σας το πω εγώ: μαλάκες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.