Ανακοίνωση της κυβέρνησης για τον θάνατο της 56χρονης τετραπληγικής

Με αφορμή την υπόθεση της 56χρονης τετραπληγικής που χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη από τρία μηχανήματα όλο το 24ωρο και πέθανε χτες στο σπίτι της στα Χανιά, μετά τη διακοπή του ρεύματος από την ΔΕΗ λόγω χρέους, η κυβέρνηση Σαμαρά εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

“Η κυβέρνηση θέλει να δώσει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ΔΕΗ που έκανε διακοπή ρεύματος και απάλλαξε από τα βάσανα, τους πόνους και την ταλαιπωρία την 56χρονη τετραπληγική. Η διακοπή του ρεύματος από την ΔΕΗ στην τετραπληγική ήταν μια κοινωνική προσφορά. Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να ζει στην θλιβερή κατάσταση που ζούσε η 56χρονη. Οι αντιδράσεις που προκάλεσε ο θάνατος της 56χρονης μετά την διακοπή ρεύματος προέρχονται από αριστερούς θιασώτες της γκρίνιας, της μιζέριας και της καταστροφολογίας. Η ΔΕΗ έκανε ευθανασία στην 56χρονη. Θα ακολουθήσουν κι άλλες ευθανασίες. Γιατί πάνω απ’ όλα ο πολίτης.”

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.