Η Μέρκελ παραιτείται και αναλαμβάνει την εθνική Γερμανίας

Σοκ έχει προκαλέσει στην γερμανική κοινή γνώμη το δημοσίευμα του Spiegel που θέλει την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να παραιτείται πριν τις εκλογές του 2017. Σύμφωνα με το Spiegel, η Άνγκελα Μέρκελ ενδιαφέρεται για την θέση του γ.γ. του ΟΗΕ ή του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.Με νεότερο δημοσίευμά του, το Spiegel αποκαλύπτει πως η Άνγκελα Μέρκελ ενδιαφέρεται για την θέση του προπονητή στην εθνική Γερμανίας.

Η Άνγκελα Μέρκελ είναι κολλημένη με την μπάλα και έχει δίπλωμα προπονητή, ενώ κάνει κάθε μέρα τρεις ώρες προπόνηση στα φάουλ και τα πέναλτι.

Είναι γνωστό πως η Άνγκελα Μέρκελ, όταν ζούσε στην Ανατολική Γερμανία, είχε φτιάξει μια ποδοσφαιρική ομάδα με κάτι άλλες κομουνίστριες, και έπαιζαν μπάλα γυμνόστηθες, ενώ δεν ξύριζαν τα πόδια τους και τις μασχάλες τους, για να μπορέσουν να μοιάσουν στο Φραντς Μπεκενμπάουερ.

Η Άνγκελα Μέρκελ θέλει να αναλάβει την εθνική ομάδα της Γερμανίας το 2016, για να την οδηγήσει στο Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία, ώστε να σηκώσει το κύπελλο μέσα στο Κρεμλίνο και να πάρει εκδίκηση για την ήττα των Γερμανών στη μάχη του Στάλινγκραντ.


Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.