Θεσμοφοριάζουσες on the road

Τώρα που οι Θεσμοφοριάζουσες είναι σε περιοδεία στην Ελλάδα, μου λείπουν πάρα πολύ. Μου λείπουν όλοι. Εν τω μεταξύ, κάθε μέρα μπαίνω και βλέπω τον καιρό στην πόλη που θα παιχτεί η παράσταση. Ξέρω τι καιρό κάνει σε όλη την Ελλάδα.

Κάθε βράδυ, περιμένω να περάσει η ώρα, να τελειώσει η παράσταση, για να τηλεφωνήσω στον αξεπέραστο Χάρη Χιώτη και να μάθω τα νέα.

Αύριο Δευτέρα, οι Θεσμοφοριάζουσες παίζονται στα Ιωάννινα. Και μάλλον θα έχει καλό καιρό. Έτσι, για να ξέρετε κι εσείς.

Ζηλεύω τους κατοίκους των Ιωαννίνων. Θα ήθελα να είμαι κι εγώ εκεί.

Θα είναι μεγάλη χαρά για τους κατοίκους των Ιωαννίνων να δουν κι ένα δικό τους παιδί, τον Θανάση Αλευρά, να επιστρέφει στην πόλη που γεννήθηκε και να είναι στην καλύτερη του στιγμή. Στην καλύτερη μέχρι τώρα, γιατί θα ακολουθήσουν και νέοι θρίαμβοι.

Όλα αυτά τα έγραψα, για να στείλω την αγάπη μου σε όλους τους ηθοποιούς της παράστασης.

Σκατά, σκατά, σκατά!

Οι Θεσμοφοριάζουσες Δευτέρα 21 Ιουλίου στα Ιωάννινα (Υπαίθριο θέατρο ΕΗΜ – Φρόντζου), Τρίτη 22 Ιουλίου στην Κέρκυρα (Θέατρο Μον Ρεπό ” Ρένα Βλαχοπούλου”) και την Τετάρτη 23 Ιουλίου στην Πρέβεζα (Δημοτικό Κηποθέατρο “Γιάννης Ρίτσος”).

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.