Λαχτάρας ονειροπαρμέ – Παναγιώτης Κελάνδριας – Ερασμία Πεδιαδιτάκη


Αγαπητέ Πιτσιρίκο, με αφορμή το τελευταίο post “Στον Ηλεκτρικό” και το σχόλιό σου με το οποίο ζητάς να σου στείλουν “…μια όμορφη ιστορία με έρωτες ή κάτι καλό…”, επειδή δεν έχω μια όμορφη ιστορία, σου στέλνω ένα τραγούδι από τον τελευταίο μου δίσκο (με τίτλο “Αγγελοστάλσημο”) που ελπίζω να σου αρέσει και να σου φτιάξει τη διάθεση.

Να είσαι καλά και πάντα με δυνατές αναρτήσεις.

Παναγιώτης Κελάνδριας

(Αγαπητέ Παναγιώτη, σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Πολύ όμορφο το τραγούδι σου και έξοχη η ερμηνεία. Αν μπορείς, θα ήθελα, αφού έλθει ο έρωτας που λέει το τραγούδι, να γράψεις κι ένα τραγούδι, όπου αυτοί οι δυο θα φύγουν μακριά, θα ζήσουν τον έρωτά τους σε ένα εξωτικό νησί και θα μεγαλώσουν μόνοι τους -μακριά από την κακία των ανθρώπων και τα βλακώδη σχολεία- τα τρία πανέμορφα παιδάκια που θα κάνουν. Σε ευχαριστώ και πάλι. Καλή συνέχεια!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.