Κάλεσμα σε κοινή ανοιχτή συνέλευση 2 Σεπτεμβρίου στην ΕΡΤ3

Γεια και χαρά σου πιτσιρίκο, ελπίζω να έριχνες τις βούτες σου και εγώ να σε διέκοψα για να σε εκνευρίσω, γιατί εγώ με τα κιάλια (κλαψ) δεν έκανα μπάνιο (βρομύλος) και, ως κλασικός Έλλην, ξέρεις τι εύχομαι για τον γάιδαρο του γείτονα…

Σε είχα ξαναγράψει (μην μου φας το σε), είμαι ή μάλλον ήμουν ο βλακόπληκτος τεχνικός, της νυν καραγκούνα ραδιοτηλεόρασης ΕΡΤ3.

Προς μεγάλης μου ευχάριστης έκπληξης, όχι μόνο οι περισσότεροι από εμάς δεν κάναμε αίτηση στην Μην Χέσω, αλλά και 15 μήνες σχεδόν μετά, είμαστε ακόμα μέσα (όχι όλοι) και παράγουμε πρόγραμμα.

Εντάξει τι να σε λέω, το γαλατικό χωριό είναι μπροστά μας γατάκια, άντε τιγράκια.

Τσακωμοί, κόντρες, αχταρμάς, μπάχαλο, πάπρικα(δεν μου αρέσει) ψάρια & σφυριά στο κεφάλι, αλλά και πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Αλληλεγγύη, συντροφικότητα, αγάπη, πίστη,αυτοθυσία, αξιοπρέπεια, μαγικό πράγμα.

Ένας από τους καλύτερους χρόνους της ζωής μου στην ανεργία.

Ναι, αφού σε λέω να φανταστείς ότι έχουμε κάτι υπέροχους και εντελώς τρελούς τύπους, σαν τους σχολικούς φύλακες ντε που από χόμπι περπάτησαν 550χλμ και τους την έπεσε και ο Μπόμπολας,
γιατί περπάτησαν στον δρόμο του(ε;), τους απολυμένους της 3Ε, τόσο ξερά κεφάλια, αναρωτιέμαι γιατί δεν σκάβουν με αυτά.

Τους εργάτες της ΒΙΟΜΕ, μεγάλη ελπίδα για το αύριο, καθηγητές, κινήματα, απλοί πολίτες, νερό, ΣΜΑ, Σκουριές, που με αγάπη μας προσέχουν και τους προσέχουμε.

Είναι τόσοι και τόσα που σίγουρα κάτι ή κάποιους θα ξεχνάω, αλλά όλοι ξέρουν ότι με τέτοιο κάρμα στην επόμενη ζωή μου θα είμαι στραγγιστήρι, οπότε ο εγκέφαλος μου, το πήρε απόφαση και άρχισε να γεμίζει τρύπες μόνος του, με την ελπίδα ότι θα τον πάρω μαζί μου, και δεν θα γίνει λίπασμα για τις πιπεριές των γεμιστών σου.

Λοιπόν για να το ρίξουμε λίγο στην πλάκα γιατί πολύ καρμική φιλοσοφία έπεσε…

Λέμε στις 2 Σεπτέμβρη να κάνουμε μια μικρή μεγάλη, ανοιχτή κλειστή μάζωξη (από ό,τι βλέπεις έχουμε καταλήξει), μια κοινή ανοιχτή συνέλευση εργαζόμενων αλλά και αλληλέγγυων, έτσι ρε φίλε για να μιλήσουμε να γνωριστούμε (οι δεσποινίδες σε μένα θα φοράω κόκκινο γαρύφαλλο) να μάθουμε και εμείς τι γουστάρει ο κόσμος από μια δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Τι τραβάει ή ψυχή του; Γκουσκούνη; Ακηδεμόνευτη ενημέρωση (πω πω τι είπα), φαλάφελ; Τίποτα να την κλείσουμε τελείως την γαμημένη και να κάνουμε έρωτα όλοι με όλους όλοι μέρα;

Τι;

Απ! όχι το Μπένι θα του κάνω έρωτα εγώ άγριο, ατίθασο, με βοηθήματα, μεγάλα, μακριά, χοντρά, τραχιά, ΠΙΣΩ ΓΟΡΙΛΕΣ!

Φιλική τιμή εισόδου 15.000 $ (γιατί το ευρώ πέφτει) πρώτο τραπέζι πίστα, για τους μπατίρηδες και τη λοιπή πλέμπα 10.000$ και δώρο ένα εμφιαλωμένο (ΟΧΙ ΑΥΡΑ) και μια μασημένη, κολλημένη κάτω από τραπέζι αλλά συλλεκτική τσίχλα, από κάποιο βλαμάδι που τα έξυνε και είχε χρόνο για τσίχλα στην ΕΡΤ.

Αν κάποιος έχει τόσα λεφτά ή είναι τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ, απαιτώ να πληρώσει και εμένα.

(Τι σουρωτήρι, ούτε για κόπανο δεν με βλέπω).

Λοιπόν όχι δεν θα έχει εισιτήριο, ούτε και περιορισμό, θέλουμε να φτιαχτεί κάτι, ό,τι μορφής αποφασίσει ο κόσμος που θα συμμετέχει, το ίδιο και λειτουργίας.

Σε στέλνω και ένα Βίντεο με τα χεράκιαμ το έφτιαξα γιαβρούμ χαμηλόν λιπαρόν.

Ελπίζω να σε κούρασα, αν ψήνεσαι, σπρώξ’ το.

ΤΥ όπως και να ‘χει

(Αγαπητέ φίλε, εγώ είμαι ψημένος από καιρό -πέρσι το καλοκαίρι πίστευα πως οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ θα κάνουν την υπέρβαση και είχα ενθουσιαστεί-, οπότε δεν θα στηρίξω εσάς που αποδειχτήκατε συνεπείς και ωραίοι; Πλάκα με κάνεις; Όσο για την ανεργία, μην ανησυχείς, καλυτερεύει με τον καιρό. Εγώ είμαι τέταρτο χρόνο άνεργος -από επιλογή- και περνάω υπέροχα. Αν έρθω κατά πάνω, θα περάσω να σας δω. Θα σε φέρω και κάνα χαμουτζίδικο γλυκό, για να βεβαιωθείς πως τα δικά σας είναι πιο καλά. Καλή συνέχεια.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.