Κρίμα, κρίμα, κρίμα

ΚρίμαΔιαβάζοντας για την δολοφονία των δυο νεαρών -25 και 26 ετών- στη Μάνη από δυο 19χρονους, με έπιασε μια στενοχώρια. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ένας 19χρονος ομολόγησε πως τα κίνητρα της δολοφονίας είναι οικονομικά και έχουν να κάνουν με αναβολικά που τους είχαν υποσχεθεί τα δυο θύματα αλλά δεν τους τα έδωσαν.

Μπορεί να κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση πως το καλοκαίρι γίνονται εγκλήματα που δεν θα γίνονταν τον χειμώνα. Η ζέστη τρελαίνει τους ανθρώπους.

Μέσα στην καρδιά του μαγικού ελληνικού καλοκαιριού, δυο νέοι άνθρωποι καταλήγουν στο χώμα και δυο ακόμα μπαίνουν στη φυλακή.

Τέσσερις νέοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να κάνουν παρέα και να χαίρονται τις ομορφιές της ζωής, συναντούν τον θάνατο και τα κάγκελα.

Αντιπαρέρχομαι τα σχόλια από διάφορες πλευρές για τα τατουάζ και τις πολιτικές πεποιθήσεις που τυχόν να είχαν τα δυο θύματα -τι νόημα έχουν αυτά τώρα;- και ελπίζω οι οικογένειες των θυμάτων και των δολοφόνων να βρουν δύναμη και κουράγιο.

Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους.

Αγάπη. Και μόνο αγάπη.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.