Ο ιδανικός Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Πολύ ωραία είναι αυτή η συζήτηση για το ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Το ωραίο με αυτή τη συζήτηση είναι πως, αναζητώντας τον επόμενο πρόεδρο της Δημοκρατίας, ξεχνάς ότι η Ελλάδα δεν έχει Δημοκρατία.

Ίσως, υπάρχει η πεποίθηση πως, αν βρούμε τον κατάλληλο για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, θα αποκτήσουμε και Δημοκρατία.

Μια ζωή ανάποδοι.

Πάντως, επειδή είναι εποχή προτάσεων για το πρόσωπο που είναι κατάλληλο για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, θέλω να κάνω κι εγώ την δική μου πρόταση:

Ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να είναι μετανάστης, τρανσέξουαλ και οροθετικός. Θα έλεγα ότι θα μπορούσε να είναι και μια γυναίκα αλλά να μην το παρατραβήξω.

Αν συμβεί αυτό, μπορεί και η Ελλάδα να αποκτήσει κάποτε Δημοκρατία.

(Οι Θεσμοφοριάζουσες απόψε στο Ξυλόκαστρο -Ανοιχτό θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης. Αύριο Παρασκευή 29/8 στην Πάτρα – Ρωμαϊκό Ωδείο. Σάββατο 30/8 στη Σαλαμίνα- Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας και Κυριακή 30/8 στη Χαλκίδα – Θέατρο Ορέστης Μακρής. Από την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου, οι Θεσμοφοριάζουσες επιστρέφουν στην Αθήνα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.