Ροδακινοπαραγωγοί απήγαγαν Ρώσους τουρίστες

Ρώσοι τουρίστεςΤεταμένες είναι οι διπλωματικές σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ρωσία, μετά την απαγωγή Ρώσων τουριστών από ροδακινοπαραγωγούς.

Οι ροδακινοπαραγωγοί απήγαγαν χτες το βράδυ μια πενταμελή οικογένεια Ρώσων τουριστών από ξενοδοχείο της Χαλκιδικής και ζητούν από την κυβέρνηση Σαμαρά να πείσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν να σταματήσει το ρωσικό εμπάργκο στα ελληνικά ροδάκινα, για να απελευθερώσουν τους Ρώσους τουρίστες.

Το θετικό είναι πως οι απαχθέντες Ρώσοι τουρίστες τρέφονται μόνο με ροδάκινα, αφού οι ροδακινοπαραγωγοί τα έχουν για πέταμα, οπότε τους ταΐζουν συνέχεια ροδάκινα για να μη σαπίσουν.

Η απαγωγή των Ρώσων τουριστών από τους ροδακινοπαραγωγούς έχει κινητοποιήσει τους φραουλοπαραγωγούς, οι οποίοι ετοιμάζονται να απαγάγουν δίμετρες Ρωσίδες τουρίστριες, για να τις πουλήσουν σε Σαουδάραβες κροίσους και να ρεφάρουν τη χασούρα από τις φράουλες.

(Οι Θεσμοφοριάζουσες σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη, στην ΚαλαμάταΘέατρο Κάστρου. Τετάρτη 13 Αυγούστου στο ΆργοςΑρχαίο θέατρο.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.