21ος αιώνας

Διαβάζοντας το τελευταίο διάστημα τις απόψεις Έλληνα βουλευτή, ιεραρχών και του ΚΚΕ για την ομοφυλοφιλία, οδηγούμαι στο συμπέρασμα πως το Μνημόνιο αυξάνει την ομοφυλοφιλία στην Ελλάδα, αν και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο ο Θεός να έστειλε το Μνημόνιο στους Έλληνες για να τους τιμωρήσει για την ομοφυλοφιλία που έτρωγε τις σάρκες της αγνής ελληνικής κοινωνίας.

Τα κύρια θέματα των ημερών είναι ο τάφος της Αμφίπολης -στον οποίο οι Έλληνες θα ήθελαν να είναι θαμμένος ο Μέγας Αλέξανδρος- και η ομοφυλοφιλία· είναι πολύ μοντέρνα χώρα η Ελλάδα.

Βέβαια, είναι κάπως περίεργος ο ενθουσιασμός των σύγχρονων Ελλήνων για τον Μεγαλέξανδρο.

Όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα σήμερα, αν οι Έλληνες είχαν ανάμεσά τους τον Μεγαλέξανδρο, θα τον εξέταζαν με κωλοβυθόμετρο για να διαπιστώσουν αν είναι τόσο άνδρας όσο αυτοί.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.