Ανασκαφές στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου ανακοίνωσε ο Βενιζέλος

Ανδρέας ΠαπανδρέουΣε μια προσπάθεια να απαντήσει στην επίσκεψη Σαμαρά στις ανασκαφές της Αμφίπολης και την επίσκεψη Τσίπρα στο Άγιον Όρος -ώστε να τραβήξει πάνω του την προσοχή των ΜΜΕ-, ο Ευάγγελος Βενιζέλος επισκέφθηκε σήμερα τον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου στο Α’ Νεκροταφείο.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε πως τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν ανασκαφές στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου, γιατί υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις πως μέσα στον τάφο βρίσκεται ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, οι αρχαιολόγοι πιστεύουν πως μέσα στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου βρίσκεται το Συμβόλαιο με το Λαό, το Ραντεβού με την Ιστορία και το Χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ενώ ένας αρχαιολόγος υποστηρίζει πως μέσα στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου βρίσκεται και το τρένο της Αλλαγής.

Τσαφ-τσουφ, τσαφ-τσουφ, το τρένο περνά. Τσαφ-τσουφ περνά και σφυρά.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.