Μπαχαλοφασίστες

(Πιτσιρίκο, πήγα στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα.)

Μπαχαλοφασίστες, η ντροπή της αναρχίας! Ούγκανοι που σε θρασυδειλία και διαλεκτικότητα συναγωνίζονται επάξια τους χρυσαυγίτες και τους μπάτσους. Μην έχοντας σε οπτική επαφή δυνάμεις καταστολής, άρχισαν να πουλάνε τσαμπουκά και τραμπουκισμό στον κόσμο που κατέβηκε να διαδηλώσει για τον Παύλο.

Και όταν κάποιος επιχειρηματολογούσε απέναντι στην στάση τους, προσπαθώντας να διασφαλίσει το δικαίωμά του στο να διαδηλώνει, του την πέφταν όλοι μαζί σε έναν.

Τα ντου και οι τραμπουκισμοί των μπάτσων ξεκίνησαν πολύ αργότερα.

Τότε οι μπαχαλοφασίστες γίνανε μπουχός, πετώντας τις μαύρες μπλούζες τους και φορώντας από μέσα άσπρες και χρωματιστές τρέχοντας στα στενά να σωθούν.

Στη συνέχεια, και αφού ολοκλήρωσα την πορεία μέχρι την προτομή του Παύλου, αποχώρησα.

Φυσικά η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν καταφέρεται κατά της αναρχίας αλλά κατά της γάγγραινας που την κατατρώει, τους μπαχαλοφασίστες.

Τιμή και Δόξα στον Παύλο Φύσσα. Η προσέλευση του κόσμου στην πορεία ήταν συγκλονιστική.

Το κίνημα θα τσακίσει τον φασισμό αλλά πρέπει να εξαλείψει και τον φασισμό στις τάξεις του.

Ένας αντιφασίστας

(Αγαπητέ φίλε, οι αναρχοαυτόνομοι δεν έχουν καμία σχέση με τους αναρχικούς. Τα παιδιά του “χώρου” που διαλύουν τις συγκεντρώσεις δεν είναι αναρχικοί. Πολλοί έχουν την εντύπωση πως οι αναρχικοί δεν έχουν αρχές. Οι αναρχικοί έχουν αρχές -πολύ ισχυρές μάλιστα- αλλά είναι κατά της Αρχής, δηλαδή της εξουσίας. Σε αντίθεση με τους αναρχικούς, οι αναρχοφασίστες δεν έχουν αρχές. Αλλά σύντομα στη ζωή τους παύουν να δηλώνουν αναρχικοί, αφού βρίσκουν μια δουλίτσα, βολεύονται και γίνονται αυτό που υποτίθεται πως σιχαίνονταν. Αντιθέτως, οι αναρχικοί, αν και γνωρίζουν καλά πως ο αγώνας τους δεν πρόκειται να δικαιωθεί όσο ζουν -αφού δεν πρόκειται σύντομα οι κοινωνίες να γίνουν αναρχικές-, συνεχίζουν να είναι αναρχικοί μέχρι το τέλος. Υπάρχει κάτι συγκινητικό σε αυτό. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.