Νέες υποθέσεις παιδοφιλίας

Κάθε φορά που έρχεται στο φως μια υπόθεση παιδοφιλίας -όπως αυτές των τεσσάρων εκπαιδευτικών-, γίνεται λόγος για τέρατα, κτήνη, σοκ, αποτροπιασμό, θανατική ποινή, ευνουχισμό κλπ. Μετά το ξεχνάμε και παθαίνουμε πάλι σοκ στην επόμενη υπόθεση παιδοφιλίας. Μέχρι να την ξεχάσουμε κι αυτή.

Από όλες τις σεξουαλικές επιθυμίες που υπάρχουν, η μόνη που εγώ δεν καταλαβαίνω είναι η επιθυμία ενός ενήλικα για σεξ με ένα παιδί.

Ο λόγος που δεν την καταλαβαίνω είναι ότι τα παιδιά μου φαίνονται μη σεξουαλικά. Τα παιδιά μοιάζουν να μην έχουν σεξ.

Άλλωστε, αγόρια και κορίτσια, μέχρι μια ηλικία, είναι σχεδόν ίδια.

Βέβαια, δεν είμαι σεξολόγος, ψυχολόγος ή κοινωνιολόγος, οπότε μπορεί να κάνω λάθος. Γράφω την άποψή μου.

Πάντως, υπάρχουν χώρες που τα παιδιά εκδίδονται και χιλιάδες Ευρωπαίοι και Αμερικανοί συρρέουν σε αυτές τις χώρες, για να κάνουν σεξ με 8χρονα αλλά, σε αυτές τις περιπτώσεις, δε σοκάρεται κανείς και ο παιδικός σεξουαλικός τουρισμός θεωρείται απόλυτα φυσιολογικός και νόμιμος.

Φίλος φωτογράφος μου έλεγε πόση αηδία είχε νιώσει όταν εμφάνισε φιλμ Έλληνα ναυτικού, ο οποίος σε κάποιες φωτογραφίες ήταν αγκαλιά με την κορούλα του και σε κάποιες άλλες, έχοντας στα πόδια του ένα μικρό κορίτσι σε ασιατική χώρα.

Προφανώς, για να υπάρχουν τόσες πολλές περιπτώσεις παιδοφιλίας, υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκουν τα παιδιά σεξουαλικά.

Είναι βέβαιο πως σε πολλούς άνδρες αρέσουν τα νεαρά κορίτσια. Εννοώ τα κορίτσια της εφηβικής ηλικίας, όχι τα πιο μικρά κορίτσια.

Βέβαια, από το να σου αρέσει ερωτικά μια 13χρονη μέχρι να επιδιώξεις να κάνεις σεξ μαζί της υπάρχει μια απόσταση. Γιατί οι άνθρωποι, εκτός από επιθυμίες, έχουν και μυαλό.

Δεν ξέρω γιατί κάποιοι άνθρωποι επιδιώκουν να έχουν σεξ με παιδιά και δεν μπορούν να αντισταθούν σε αυτή τους την επιθυμία.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως κάποιοι συλλαμβάνονται για υποθέσεις παιδοφιλίας, καταδικάζονται, πηγαίνουν στη φυλακή, αποφυλακίζονται και το κάνουν ξανά.

Άρα, υποθέτω πως έχουν κάποιο μεγάλο πρόβλημα. Κάποιο πρόβλημα που δεν μπορούν να το ξεπεράσουν μόνοι τους.

Αντί να ουρλιάζουμε κάθε φορά που υπάρχει μια υπόθεση παιδοφιλίας -και μετά να το ξεχνάμε μέχρι την επόμενη-, θα μπορούσαμε ίσως να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους να καταλάβουν τι τους συμβαίνει και να το αντιμετωπίσουν ή να το ξεπεράσουν.

Ίσως, θα μπορούσε να υπάρξει μια επίσημη υπηρεσία στήριξης για ανθρώπους που νιώθουν ερωτική επιθυμία για παιδιά, ώστε να μπορούν να καταφύγουν εκεί και να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά τους.

Ίσως, αν μιλήσουμε ανοιχτά -και χωρίς υστερία- για την παιδοφιλία, να μειωθούν οι περιπτώσεις παιδοφιλίας.

Η άλλη λύση είναι να συνεχίσουμε να μιλάμε για κτήνη κλπ.

Πάντως, αυτό δεν πρόκειται να βοηθήσει ούτε τους παιδόφιλους να ξεπεράσουν το πρόβλημά τους, ούτε, πολύ περισσότερο, τα παιδιά που θα πέσουν θύματά τους και θα τραυματιστούν για όλη τους τη ζωή.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.