ΠΑΣΟΚ: Το πτώμα που γιορτάζει

ΠΑΣΟΚΤο ΠΑΣΟΚ γιορτάζει τα σαράντα του χρόνια με ανασκαφές στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ οι οπαδοί του Γιώργου Παπανδρέου -ναι, υπάρχουν και τέτοιοι- προκαλούν τους οπαδούς του Ευάγγελου Βενιζέλου (ναι, υπάρχουν και τέτοιοι), με το σύνθημα “Γιώργο γερά, να φύγει η Δεξιά”.

Αντιπαρέρχομαι το ότι πρέπει να είσαι εντελώς σκουλήκι για να είσαι ΠΑΣΟΚ το 2014 -και να μιλάς μάλιστα για Δεξιά, ενώ το κόμμα σου συνεργάζεται στην κυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια-, και στέκομαι στο ότι δεν έχουμε πάθει όλοι αμνησία.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η κυβέρνηση Καραμανλή -και πολλοί άλλοι ακόμα- θα έπρεπε να έχουν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη για την χρεοκοπία της χώρας.

Αυτή είναι η ουσία.

Κι αυτό δεν έγινε.

Ας γιορτάσει λοιπόν το ΠΑΣΟΚ τα 40 του χρόνια.

Στην Ελλάδα γιορτάζουν πια και οι πεθαμένοι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.