Τον Βενιζέλο προτείνει ο Σαμαράς για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σαμαράς ΒενιζέλοςΣε πολύ δύσκολη θέση βρίσκονται ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενόψει των επερχόμενων εκλογών που απειλούν να βάλουν τέλος στην πολιτική τους καριέρα. Ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται να επιστρέψει στο σπίτι του, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα κάνει καριέρα στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς έχει αντιληφθεί επιτέλους πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποτελεί βαρίδι που μειώνει διαρκώς το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας και απειλεί τον ίδιο με πολιτικό αφανισμό, αλλά δεν ξέρει τι να κάνει.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει αφηνιάσει επειδή αντιλαμβάνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει κυβέρνηση, και θα είναι εγκληματικό και αυτοκτονικό λάθος του ΣΥΡΙΖΑ αν δεν οδηγήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο ειδικό δικαστήριο.

Ο μόνος τρόπος να διασωθεί πια ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Με αυτό τον τρόπο, η κυβέρνηση Σαμαρά θα διατηρηθεί στην εξουσία.

Αν ο Σαμαράς καταφέρει να πείσει τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να ψηφίσουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας -και οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ κάνουν το ίδιο-, θα χρειάζονται μόνο οι ψήφοι μερικών ανεξάρτητων βουλευτών.

Δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού η εξαγορά βουλευτών είναι παράδοση στην Ελλάδα και τους εξαγοράζεις φτηνά.

Όχι τόσο φτηνά όσο στην αποστασία του ’65, αλλά φτηνά.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.