Επιτυχίες και στον αέρα

Συνεχίζονται οι προκλήσεις των Τούρκων, αφού τουρκικά αεροσκάφη παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο. Οι αγορές δεν αντέδρασαν στις τουρκικές παραβιάσεις οπότε ο Βαγγέλης Μαρινάκης έβαλε χρήματα για τα καύσιμα των ελληνικών αεροσκαφών και οι άγρυπνοι φρουροί των αιθέρων μας αναχαίτισαν τους Τουρκαλάδες.

Αίσθηση προκαλεί και η μη αντίδραση των Γερμανών στις παραβιάσεις των Τούρκων αλλά αυτό είναι θετικό για τη χώρα μας, αφού αποδεικνύει πως οι Γερμανοί μας έχουν αφήσει τον αέρα της χώρας και μπορούμε να τον πουλήσουμε.

Τα τουρκικά αεροσκάφη πετούσαν πάνω από τα ελληνικά νησιά, με αποτέλεσμα οι ακρίτες των νησιών μας να μην μπορούν να ακούσουν τους διαλόγους των τουρκικών σίριαλ και να είναι υποχρεωμένοι να διαβάζουν τους υπότιτλους στα ελληνικά.

Τα τουρκικά αεροσκάφη πετάνε συνέχεια πάνω από τις νησίδες Ανθρωποφάγοι, επειδή θέλουν να αποδείξουν πως οι Έλληνες είναι κανίβαλοι.

Κατά την διάρκεια της αναχαίτισης των τουρκικών αεροσκαφών, ένα πιλότος μας είπε στους Τούρκους πιλότους “θα σας γαμούσα, ρε μπινέδες, αλλά έχω να πληρώσω ΕΝΦΙΑ αύριο”.

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πως οι παραβιάσεις των Τούρκων οφείλονται στη μεγάλη επιτυχία των ελληνικών τραπεζών να περάσουν τα στρες τεστ στο Mega και να είναι έτοιμες τώρα να δώσουν και για lower.

Πάντως, είναι θετικές οι παραβιάσεις των Τούρκων στον Αιγαίο γιατί διαφημίζουν τις ελληνικές νησίδες και μπορεί να τις αγοράσουν τίποτα Τούρκοι κροίσοι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.