Ισιδώρα Μπουζιούρη – Τάσος Χαλκίδης (Zing Boom)

Ισιδώρα ΜπουζιούρηΤην Ισιδώρα Μπουζιούρη την γνώρισα στις Θεσμοφοριάζουσες. Η Ισιδώρα έχει ταλέντο, έχει φωνάρα -μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα- και είναι η χαρά της ζωής. Τώρα, η Ισιδώρα ξεκινάει μαζί με τον πιανίστα Τάσο Χαλκίδη μια περιοδεία στην Αθήνα. Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, στις 22:00, θα παίξουν στο Laluk Cafe (Γεωργίου Ολυμπίου 15 – Κουκάκι). Το πρόγραμμά τους λέγεται Zing Boom και εγώ δεν θα το χάσω.

Ισιδώρα Μπουζιούρη1
Μετά το «Μπι Άουρ Γκεστ», τη βεγγέρα που αγαπήθηκε και μας έφερε κοντά, έρχεται το παράτολμο πείραμα του “Zing Boom”.

Οι κανόνες είναι απλοί: Η Ισιδώρα εκσφενδονίζει (κάνει zing) ηπειρώτικα, βραζιλιάνικα, γαλλικά, ρεμπέτικα, μπαλάντες, σουΐνγκ, λάτιν, τζαζ, χορευτικά, ακουστικά, πρωτάκουστα κι ανήκουστα κι ο Τάσος προσπαθεί να τα προσγειώσει στα μαλακά και να αποφύγει την έκρηξη (δηλαδή το boom).

Πρώτη στάση το Laluk Cafe, ΓΕωργίου Ολυμπίου 15 στο Κουκάκι το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 10μμ. Είσοδος Ελεύθερη.

Η Ισιδώρα Μπουζιούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Άκουσε πολλά παραδοσιακά τραγούδια, σπούδασε βιολί, πιάνο, θεωρητικά και τραγούδι, είναι αιωνίως τελειόφοιτη του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, αποφοίτησε όμως από την Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών, και έφτασε μέχρι το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης για να προπονηθεί στο Musical Theater. Θα τη συναντήσετε απ’ το να να παίζει αρχαία δράματα μέχρι να τραγουδάει στο γάμο του καλύτερού σας φίλου.

Ο Τάσος (ή Αναστάσιος) Χαλκίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Γκύζη. Σάρωσε τα πτυχία και τα διπλώματα μουσικής (πιάνο, ωδική, αρμονία, αντίστιξη, φυγή,) με άριστα. Έτσι ανταποκρίνεται με θαυμαστή επιτυχία σε απαιτητικές τραγουδίστριες, avant garde μπάντες και ατίθασους μαθητές.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.