Στην εκπομπή του Σεφερλή η Αμάλ Αλαμουντίν

Αμάλ ΑλαμουντίνΠριν από την αυριανή της συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, η Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεί θα πάει στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή. Η κυρία Κλούνεϊ εντυπωσιάστηκε από τη μεγάλη τηλεθέαση της εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή και αποδέχτηκε την πρόταση του δημοφιλή κωμικού να παρουσιάσουν μαζί την εκπομπή.

Μάλιστα, η Αμάλ Αλαμουντίν κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να πάει κι αυτός στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή αλλά ο Σαμαράς ξέρει πως δεν χωράνε δυο κωμικοί στην ίδια εκπομπή, και αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση της κυρίας Κλούνεϊ.

Η παρουσία της Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή έχει θορυβήσει τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος κάλεσε στην εκπομπή του τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποδέχτηκε την πρόσκληση του Γιώργου Λιάγκα και θα βρεθεί αύριο στο στούντιο του ΑΝΤ1, για να μαγειρέψει σκορδαλιά με την Φαίη Σκορδά, ενώ θα πει και τα ζώδια.

Μάρκος ή Γιώργος;

Αμάλ ή Τζορτζ;

Η Ελλάδα κρατάει την ανάσα της.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.