Τελετή ανανέωσης γαμήλιων όρκων

Αγαπητέ Πιτσιρίκο, χθες το απόγευμα έλαβα μέσω διαδικτύου την παρακάτω πρόσκληση και …. “το προσκλητήριο μου έπεσε απ’ τα γέλια”:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Του εξαθλιωμένου πόπολου στην τελετή ανανέωσης όρκων των Κυβερνητών του

Το ζεύγος Σαμαρά-Βενιζέλου αποφασισμένο να διατηρήσει ζωντανό το γάμο του,
διοργανώνει την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 στο κρουαζιερόπλοιο “Η τρύπια βάρκα” μια ρομαντική τελετή ανανέωσης των γαμήλιων όρκων αγάπης, πίστης και συντροφικότητος, και σας προσκαλεί να την παρακολουθήσετε ζωντανά από τους δέκτες των τηλεοράσεών σας.

Μετά την ανάγνωση των ανανεωμένων γαμήλιων όρκων από το ζευγάρι, θα ακολουθήσει πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του οποίου οι συγγενείς και φίλοι του γαμπρού και της νύφης θα διαγωνισθούν μεταξύ τους για την καλύτερη χορευτική πιρουέτα και την θεαματικότερη κυβίστηση φορώντας για λόγους ασφαλείας Life Jackets for chickens πάνω από το επίσημο ένδυμά τους.

Με την λήξη του χορευτικού προγράμματος, ο καπετάνιος της “Τρύπιας βάρκας” κ. Βαγγέλλης Κουτσαβάκης θα αναγνώσει την ευλογία στο ευτυχές ζεύγος το οποίο αμέσως μετά θα αναχωρήσει με το πρωθυπουργικό Εμπραέρ για ένα νέο μήνα του μέλιτος.

Μέγαρον Μαξίμου Αθήνα 1η Οκτωβρίου 2014

Φιλικά
Ησαϊας

(Αγαπητέ Ησαΐα, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος ζήλεψαν τον Τζορτζ Κλούνεϊ, και είπαν να επισημοποιήσουν κι αυτοί την σχέση τους. Και στα δικά σου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.