Βρήκα τον τρόπο για να σωθεί η Ελλάδα

ΕΝΦΙΑΕπειδή είμαι πατριώτης και λατρεύω την Ελλάδα, το μυαλό μου δεν σταματάει να αναζητεί τρόπους, για να βγει η χώρα μας από το σημερινό οικονομικό αδιέξοδο. Μετά από πολλή σκέψη, βρήκα την ιδανική λύση:

Ο ΕΝΦΙΑ έχει γονατίσει πολλά ελληνικά νοικοκυριά που αδυνατούν να τον πληρώσουν.

Παράλληλα, όμως, υπάρχει μεγάλη ζήτηση από το εξωτερικό για σπίτια στη χώρα μας. Αυτό είναι λογικό, αφού η χώρα μας είναι πανέμορφη.

Κοιτάξτε λοιπόν τι πρέπει να κάνουμε:

Αρχικά, η κυβέρνηση μειώνει, ή εξαφανίζει εντελώς, όλους τους φόρους που αφορούν τα ακίνητα, ώστε να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερους αγοραστές από το εξωτερικό.

Στη συνέχεια, όλοι οι Έλληνες ιδιοκτήτες πουλάνε τα σπίτια τους σε ξένους και μένουν σε τσαντίρια και άδεια κτίρια. Κατάληψη κι έτσι.

Οι ξένοι μπαίνουν στα σπίτια που έχουν αγοράσει από τους Έλληνες, τα επισκευάζουν, τα κάνουν τζιτζί και είναι πολύ χαρούμενοι.

Τότε, η κυβέρνηση ανακοινώνει πως επιβάλλει ΕΝΦΙΑ που θα ισούται με την τιμή αγοράς του ακινήτου. Αυτός ο φόρος θα είναι υποχρεωτικός και θα πληρώνεται κάθε χρόνο.

Όσοι ξένοι αρνηθούν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ θα τους κατάσχεται αμέσως το σπίτι, ενώ δεν θα έχουν δικαίωμα να φύγουν από την Ελλάδα και να επιστρέψουν στη χώρα τους, αν δεν πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ.

Οι ξένοι αγοραστές δεν θα αντέξουν να πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ, και το πολύ σε ένα χρόνο θα έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους· όσοι ξένοι δεν φεύγουν θα τους πουλήσουμε στα σκλαβοπάζαρα της Μέσης Ανατολής ή θα τους κρατήσουμε για υπηρέτες.

Τότε, οι Έλληνες θα επιστρέψουν στα σπίτια τους, τα οποία θα είναι ολοκαίνουργια.

Οι τσέπες των Ελλήνων θα είναι γεμάτες από τις πωλήσεις των σπιτιών τους, ενώ η χώρα θα έχει εισπράξει εκατοντάδες δισεκατομμύρια από τον ΕΝΦΙΑ που θα πληρώσουν οι ξένοι.

Σε δυο χρόνια, η Ελλάδα δεν θα χρωστάει ούτε ευρώ.

Η Ελλάδα είναι και πάλι ελεύθερη. Μύκονοοοοοοοοοοοοοοοοοος!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.