Η Τρόικα προσπάθησε να χρηματίσει τον Γκίκα Χαρδούβελη!

Γκίκας ΧαρδούβεληςΑφόρητες ήταν οι πιέσεις της Τρόικας προς την ελληνική αποστολή στο Παρίσι. Τα στελέχη της Τρόικας είχαν κλείσει την ελληνική ομάδα στη μικρή της περιοχή και την χτυπούσαν από παντού.

Ήρωας της ελληνικής αποστολής στο Παρίσι αναδείχτηκε ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, τον οποίοι οι Γάλλοι αποκαλούν Χαρδουβελίξ.

Τα στελέχη της Τρόικας πίεσαν τους Έλληνες αντιπρόσωπους των τραπεζιτών και των εφοπλιστών να παραταθεί το Μνημόνιο για τα επόμενα 60 χρόνια, αλλά ο Γκίκας Χαρδούβελης ύψωσε περήφανα το ανάστημά του και οι Τροϊκανοί κώλωσαν.

Όταν τα στελέχη της Τρόικας κατάλαβαν πως ο Γκίκας Χαρδούβελης δεν αστειεύεται, προσπάθησαν να τον χρηματίσουν με 3 εκατομμύρια ευρώ.

Τότε, ο Γκίκας Χαρδούβελης, το περήφανο Ελληνόπουλο, πήρε ανάποδες, τους πέταξε τα 3 εκατομμύρια ευρώ στη μούρη και τους είπε “Για ψιλικατζή με περάσατε;”.

Τώρα, όλα θα κριθούν στον εντός έδρας αγώνα της ελληνικής αντιπροσωπείας με την Τρόικα, αν και η Τρόικα φοβάται να έρθει στην Αθήνα και ζητάει ο αγώνας να διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος.

Η ελληνική αντιπροσωπεία φτάνει το απόγευμα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Όλοι στο αεροδρόμιο, για να υποδεχτούμε τους θριαμβευτές του Παρισιού!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.