Συνέντευξη Τύπου και συζήτηση για τις φυλακές τύπου Γ΄

Αύριο Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, στις 13:00, στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας (Ακαδημίας 60), θα γίνει συνέντευξη Τύπου και συζήτηση, με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για την προσφυγή που έχουν καταθέσει συγγενείς και φίλοι κρατουμένων στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κατά της εφαρμογής του νόμου 4274 για τις φυλακές τύπου Γ΄ (φυλακές υψίστης ασφαλείας).

Προσκεκλημένοι ομιλητές: Γιομελά Ευτυχία (ψυχίατρος), Ιωαννίδης Αλκίνοος (τραγουδιστής –μουσικοσυνθέτης), Μιχαηλίδου Γεωργία (συντονίστρια συζήτησης), Παπαρρούσου Άννυ (δικηγόρος), Τσουκαλά Αναστασία (αν.Καθηγήτρια Universite Paris-SudII).

Είναι πολύ σημαντικό να παρακολουθήσουμε τη συνέντευξη Τύπου και τη συζήτηση, και, κυρίως, να ενημερώσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε τους πολίτες για τις φυλακές τύπου Γ΄, οι οποίες δεν είναι τίποτε άλλο από κολαστήρια που προορίζονται για πολιτικούς κρατούμενους και για όσους βρίσκονται στη φυλακή επειδή αγωνίζονται.

Πρέπει να στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε τους συγγενείς και τους φίλους των κρατουμένων, οι οποίοι προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της εφαρμογής του νόμου 4274 για τις φυλακές τύπου Γ΄.

Πρέπει να αγωνιστούμε για την κατάργηση του νόμου για τις φυλακές τύπου Γ΄.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.