Αποκλειστικό: Ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Φίλε πιτσιρίκο μετά από πολύ διεξοδικό ρεπορτάζ είμαι σε θέση να σου δώσω την αποκλειστικότητα που πάντα κυνηγούσες ώστε να κερδίσεις το Πούλιτζερ και να μπεις στο Olga Tremi Hall Of Fame:

Για πρόεδρος της δημοκρατίας (αυτά γράφονται με κεφαλαία ε;), τα επιτελεία των κουμάντων που αποτελούν την συν-Κουβέληση θα προταθεί η Τζαμποσακούλα.

Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση σύμφωνα με τις πηγές μου είναι:

-Η τζαμποσακούλα είναι ευρείας αποδοχής στην κοινωνία σε όλη της την διαστρωμάτωση.

-Είναι πολύχρωμη και έχει όλα τα χρώματα συνιστωσών, ενώ ακόμα και για τους σκυλοφασίστες που έχουν αχρωματοψία μοιάζει σαν ασπρόμαυρη.

-Εκφράζει όσο τίποτα άλλο τον θεσμικό ρόλο του προέδρου της δημοκρατίας (κεφαλαία ε;), καθώς όσο και να λέει ότι έχει αρμοδιότητες, η αλήθεια είναι ότι είναι ελέφαντας και προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν είναι.

-Έχει μεγάλη πέραση στον αναρχικό χώρο, καθώς όλοι οι αναρχικοί σε κάποια φάση της ζωής τους έχουν δει ροζ ελεφαντάκια, ενώ φήμες θέλουν τον ίδιο τον Μπακούνιν να γράφει στον Άι Βασίλη γράμμα που να του ζητάει ως δώρο «…ένα καπιταλιστικό συνονθύλευμα από ανασφάλιστη εργασία πεντάχρονων Ασιατών …όχι στάσου, μύγδαλα»

-Είναι μεγάλη. Πολύ μεγάλη.

-Χωράει μέσα όλα τα πολιτικά παιχνίδια του κόσμου.

-Δεν χρειάζεται να πληρώσουν χρήματα για πολιτικές διαφημίσεις, καθώς όλα τα Μέσα την διαφημίζουν ήδη

-Θα χρειαστεί μόνο να ντουμπλάρουν πολιτική διαφήμιση αρχείου και να αλλάξουν την ερώτηση σε: «κύριε θα μου πάρετε τζαμποσακούλα; Όχι; Γιατί κύριε, γιατί όχι;» καθώς κανείς δεν μπορεί να παίζει με το μέλλον των παιδιών μας, αρνούμενός τους το χριστουγεννιάτικο δώρο.

-Είναι μεγάλη. Πολύ μεγάλη λέμε. Σχεδόν σάψαλο.

-Όταν θα χρειαστεί να μεταναστεύσεις, δεν θα χρειάζεται να φτιάχνεις βαλίτσες. Τα πετάς όλα μέσα στην τζαμποσακούλα,

-Αν δεν εκλεγεί η τζαμποσακούλα θα καταρρεύσει η αγορά των Χριστουγέννων (αμάν με αυτά τα κεφαλαία), θα ανέβουν τα ελληνικά spread και οι καταναλωτές, έχοντας χάσει το πνεύμα των Χριστουγέννων, θα βγουν στους δρόμους και θα μας αλλάξουν τα χριστουγεννιάτικα φώτα (θα βάλουν μπλε).

-Θα μπορούμε επιτέλους να πούμε σύσσωμη η κοινωνία όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αρνηθεί στο παιδί μας να πάρει τζαμποσακούλα «μα καλά δεν έχει καθόλου τσίπρα πάνω του;» (κρύο μπας και πουλήσουμε και καθόλου πετρέλαιο, τώρα που είναι τόσο φτηνό όσο είχαμε χρόοονια να το δούμε).

Τέλος, οι πληροφορίες μου, λένε ότι, αν παρόλα αυτά δεν καταφέρει να προκριθεί αυτό το σχέδιο, θα προταθεί ο Ολυμπιακός αν καταφέρει να προκριθεί επί της Μάλμε, γιατί οι μισοί Έλληνες είναι περισσότεροι από τους άλλους μισούς.

Δημοσιογραφικά

Βασίλης

(Αγαπητέ Βασίλη, η τζαμποσακούλα έχει και μια αξιοπρέπεια, οπότε μάλλον δεν θα δεχτεί τη θέση του προέδρου της δημοκρατίας. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.