Ε ρε γλέντια!

ΚαραγκιόζηςΠιτσιρίκο, εκπληκτικό! Η χώρα ΔΕΝ παίζεται! Δεν παίζεται με τίποτα! Ανακοινώσανε σήμερα ότι η πρώτη ψηφοφορία για τον πρόεδρο “της δημοκρατίας” θα γίνει σε 9 ημέρες.

Έχουν όμως ξεχάσει να πουν ποιόν θα προτείνουν για πρόεδρο!

Ούτε στην Ουγκάντα, ούτε στην Ζιμπάμπουε! Πουθενά στον κόσμο δεν γίνονται αυτά.

Μονάχα στο μοναδικό μόνιμο τσίρκο της Ευρώπης που στα κλουβιά, αντί για λιοντάρια, έχουν βάλει πουτάνες, καθότι η άδεια δεν γράφει τσίρκο αλλά μπορντέλο.

Κι επειδή κανείς δεν γνωρίζει τι είναι και τι ακριβώς συμβαίνει, κανείς δεν χαίρεται και κανείς δεν διασκεδάζει.

Φιλιά πολλά από την Εσπερία

Ηλίσς

Υ.Γ. Ίσως βέβαια το όνομα του προέδρου να είναι γνωστό. Κι αν εσείς δεν το γνωρίζετε, θα σας το αποκαλύψω εγώ. Είναι ο ίδιος που εκλέγεται χρόνια τώρα. Ο κύριος Φούφουτος!

(Αγαπητέ Ηλία, θα σου το πω αλλά θέλω να μείνει μεταξύ μας. Σήμερα, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος με κάλεσαν στο Μέγαρο Μαξίμου και μου ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να με προτείνουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τους είπα πως με τιμά η πρότασή τους αλλά δεν μπορώ να την δεχτώ. Με ρώτησαν ποιον θεωρώ πιο κατάλληλο για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας και τους είπα πως ο μόνος κατάλληλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο Νίκος Ρωμανός. Αλλά ο Νίκος Ρωμανός είναι ήδη Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.